Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Krásna študentka (20) sa ubránila pred znásilnením: Keď povieme ako, zostanete ohromení!

Pradnya si s útočníkom poradila sama Zobraziť galériu (2)
Pradnya si s útočníkom poradila sama (Zdroj: Facebook)

BOMBAJ - Mladú študentku z Indie oslavujú ako hrdinku. Keď ju totiž pred pár dňami napadol opitý muž, zachovala si chladnú hlavu a nielenže ho premohla, ale ho dokonca dovliekla až na policajnú stanicu, kde násilníka zatkli. Okoloidúci ľudia sa všetkému prizerali a ani im nenapadlo dievčine pomôcť.

India je neslávne známa tým, že tam každú chvíľu dochádza k znásilneniam, ktoré sa nezriedka končia smrťou obete. Možno by sa to tak skončilo aj v prípade Pradnye Mandhareovej, keby nebola taká duchaprítomná. Minulý týždeň, keď sa vracala domov z prednášky, ju na stanici v Bombaji začal obťažovať jeden opilec. Pristúpil k nej, mal oplzlé reči a sápal sa po nej. Dvadsaťročná dievčina bola presvedčená, že jej niekto z okoloidúcich ľudí pomôže. Bolo totiž len pol tretej poobede, všetci videli, čo sa deje.

"Bola som šokovaná, keď prišiel a začal ma ohmatávať uprostred bieleho dňa. Snažila som sa mu vykĺznuť, ale on ma schmatol a nechcel pustiť. Nikto mi neprišiel pomôcť, takžej jediné, čo som mohla spraviť, bolo, že som ho udrela mojou taškou," povedala študentka mediálnej komunikácie.

Krásna študentka (20) sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Útočník sa nevzdal a chcel svojej obeti úder vrátiť, no tá bola rozhodnutá mu odolať. Zdrapila ho za vlasy a odvliekla ho na najbližšiu policajnú stanicu. Tam dvadsaťpäťročného narkomana a alkoholika Chavana Chowdeeho zadržali a momentálne sa chystajú obviniť, napísal portál metro.co.uk.

Pradnya sa vďaka svojmu hrdinskému činu dostala do povedomia verejnosti. "Nepovažujem sa za hrdinku, len si jednoducho myslím, že by sme mali ukázať mužom, že si nemôžu robiť vždy, čo chcú. Nemôžu sa správať k ženám ako k nejakým veciam, ktoré môžu obchytkávať kedykoľvek sa im zachce," dodala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu