Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Opilec (45) nezvládol riadenie: Prerazil mostík a napálil to rovno do potoka!

Na mol opitý Milan skončil v potoku Zobraziť galériu (3)
Na mol opitý Milan skončil v potoku (Zdroj: Foto: polícia)

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM - O poriadny rozruch sa postaral v sobotu v noci 45-ročný Milan. Na mol opitý si sadol za volant, jazdu ale nezvládol, na mostíku zišiel mimo cesty a aj so spolujazdcom zletel do miestneho potoka. Našťastie, obaja muži sa zranili len ľahko.

Nehoda sa stala v noci zo soboty na nedeľu krátko po jedenástej hodine. "45-ročný Milan na vozidle Ford Galaxy v ťažkom stupni opitosti viedol uvedené vozidlo po miestnej komunikácii v obci Častkovce," informovala hovorkyňa trenčianskych policajtov Elena Antalová. Milan išiel k miestnemu Poľnohospodárskemu družstvu. Pri jazde ponad potok cez mostík sa dostatočne nevenoval vedeniu, s autom vyšiel vpravo mimo mostík a narazil do svahu. Následne spadol do potoka.

FOTO Opilec (45) nezvládol
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Pri nehode sa vodič ľahko zranil. Jeho 34-ročný spolujazdec bol jednorázovo ošetrený na mieste. Na forde vznikla škoda asi 100 eur. "Dychová skúška u vodiča bola pozitívna. Nafúkal 1,62 mg/l, čo je v prepočte 3,38 promile," doplnila Antalová.

FOTO Opilec (45) nezvládol
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Nehoda je v štádiu vyšetrovania. Na mol opitého neozdpovedného vodiča neminie obvinenie z prečinu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky.

Viac o téme: AutoPádOpilecNové Mesto nad Váhom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu