Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

VIDEO Mladík balil na ulici mamičky: Pozrite sa, čo sa mu podarilo priamo pred ich deťmi!

Vitaly balí sexi mamičky Zobraziť galériu (2)
Vitaly balí sexi mamičky (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Niektorí ľudia si myslia, že muži ovládajú určitý zázračný spôsob balenia žien. Iní tvrdia, že žena ak nechce, tak sa zbaliť nenechá, aj keby traktory padali. Kde je pravda? Najnovšie video známeho YouTube blogera Vitalyho sa prikláňa zrejme skôr k tomu druhému vysvetleniu, no možno povedať, že zázračným kľúčom, ktorý odomyká ženské srdce je určite humor!

V Amerike je sociálna kultúra trochu iná, ako na Slovensku. Ak za niekým prídete, predstavíte sa a podáte mu ruku v USA, určite sa usmeje, povie svoje meno a potrasie vám rukou. Na Slovensku by sa na vás zrejme pozerali ako na blázna. O to má v tomto smere Vitaly jednoduchšie, ľady prelomí zoznámením sa a následným niekedy naozaj hlúpym vtipom.

Tentokrát si Vitaly vybral sexi mamičky, ktoré oslovil v parku alebo na ulici. Každá z nich sa nechala chytiť do jeho pasce, pozrite sa, akým neuveriteľne drzým spôsobom je tento obstojne vyzerajúci mladý muž schopný pomotať matkám hlavy. Pri dáme v ružovom svetri začína otázkou: „Je to vaše dieťa? Fuha, aká nehoda.“ Na čo sa na neho matka nechápavo pozrie, práve totiž urazil jej dieťa. On to však rýchlo zvrtne na vtip a dodá: „Vlastne, ak by si chcela, mohol by som byť otcom.“

Vitaly balí sexi mamičky
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Vitaly dokonca každej zo žien prizná, že je lovec sexi mamičiek. Žiadnej to však očividne neprekáža, všetky mu nakoniec dajú svoje číslo. Šokujúci je najmä prípad mamičky v červenom saku, ktorá vojde do parku s dcérkou v ružovej sukničke. Vitaly jej oznámi, že nemôže ísť do parku, lebo je príliš sexi – aké klišé. Vzápätí ešte povie, že má chuť na materské mlieko, či mu nemôže pomôcť. To je ego!

Mamičky v bielom svetri sa takisto rovno opýta, kde má manžela a keď zistí, že žiaden nie je, ide na to priamo. „Ty nemáš manžela? Ja nemám manželku, to sme pre seba ako stvorení!“ Potom nasleduje otázka na telo: „Chcel by som vedieť, či by si chcela ďalšie dieťa?“ To sa, samozrejme, vzťahuje na ten proces, kedy by jej ho Vitaly chcel spraviť. Mamička si ale nie je istá, či chce druhú ratolesť. Aspoňže tak.

S poslednou mamičkou to mal zrejme najjednoduchšie. S výhovorkou, že sa mu vybil telefón a musí niekam zavolať, použije jej mobil. Zavolá sám sebe a už má číslo v telefóne. Dokonca sa ako bonus dozvie, že má v telefóne svoje nahé fotky a že by mu ich aj poslala, ale nepoznajú sa. „Vrátite mi telefón?“ opýta sa ku koncu rozhovoru, na čo Vitaly odpovie, že už jej ho vrátil a jej zmätenosť vysvetlí svojimi hypnotickými modrými očami. Zabralo to.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu