Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rozvedený John (60) má prácu snov: V bordeli testuje, či prostitútky ponúkajú sex!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

SYDNEY - John sa pri práci nemusí veľmi namáhať, ale napriek tomu niekedy poriadne zapotí. Na jeho pracovisku je totiž takmer vždy dusno. Jeho vzrušujúci džob mu závidí nejeden muž!

Rozvedeného šesťdesiatnika platí vláda za to, že vyhľadáva sex s prostitútkami. Neuveriteľné? Ale je to tak! John pracuje ako súkromný vyšetrovateľ, ktorý odhaľuje nelegálnu prostitúciu priamo v teréne. A aby svoju nezvyčajnú prácu ešte viac okorenil, priznal, že doposiaľ navštívil len tri salóny, v ktorých mu neponúkli sexuálne služby.

Mohlo by vás zaujať: Šľapkám platili za sex s politikmi!

 

„Problematické“ masážne salóny detektív vyhľadáva zhruba raz za tri týždne, keď sa v nich objedná na masáž. Svoju prácu považuje za osobné šťastie. Nezarába síce veľa, ale robí ju po odchode do dôchodku a zamestnáva ho vo voľnom čase. „Som si istý, že mnohí chlapi by mi môj džob závideli. Ale v skutočnosti dostávam iba vreckové za niečo, za čo bežne ľudia platia dosť veľa,“ priznal John. „Nie je to typická práca s osemhodinovým časom od pondelka do piatka. Neexistujú pri nej žiadne časové obmedzenia, necítim sa byť pri nej ohrozený a nemám strach o svoju bezpečnosť,“ vysvetlil klady svojej práce rozvedený licencovaný detektív.

Rozvedený John (60) má
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock)

Ak si však predstavujete, že pri Johnovej práci stačí iba ležať a nechať sa „obsluhovať“, mýlite sa. Počas návštevy salóna totiž musí zhromaždiť dôkazy o tom, že zariadenie poskytuje sexuálne služby. Musí sa vydávať za zákazníka tak, aby nebol odhalený. Mnohí upozorňujú na skutočnosť, že je potrebné dosiahnuť zmeny v legislatíve a nanovo upraviť, čo definuje bordel, uvádza portál Theladbible.com. Na lepšie časy v tomto smere však nesvitá, a preto sa John svoju bokovku v najbližších rokoch nechystá zavesiť na klinec.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu