Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Mária dostala od muža banány z Tesca aj s prekvapením: Smrteľné sexuálne afrodiziakum!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Thinstock)

LONDÝN – Pri dovážanom ovocí sa často stáva, že si so sebou niektoré kusy donesú aj živých obyvateľov. Aj keď takéto zárodky budúceho hmyzu nie sú vítané, v tomto prípade si niektoré dámy možno povedia, že by im malý pavúčik na banáne ani tak neprekážal. Pozrite sa, prečo!

Maria Laytonová (43) sa v obchodnom reťazci Tesco posťažovala, že našla banán s pavúkom. Starostlivú matku to poriadne nahnevalo, ukázalo sa, že banány dovezené z Kostariky mali medzi sebou vajíčka brazílskeho túlavého pavúka. Ten bol v roku 2010 zapísaný do Guinnessovej knihy rekordov zapísaný ako najjedovatejší pavúk na svete.

Okamžite, ako ho Maria doma pri vybaľovaní odhalila, dala ho zmraziť a vyhľadala si ho na Google. Zistila, že tento pavúk vie zabiť človeka do dvoch hodín. Zaujímavé ale je, čo ešte okrem toho dokáže. Mužom totiž spôsobuje erekciu až na štyri hodiny! Vedci ho už dokonca skúmajú v súvislosti s liečbou erektilnej disfunkcie.

Mária dostala od muža
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Matka dvoch detí kontaktovala Tesco služby zákazníkom, tam jej povedali, aby banány okamžite priniesli s manželom naspäť do obchodu. Vrátili im peniaze a hlboko sa ospravedlňovali, avšak rodina na hrozný zážitok zrejme tak skoro nezabudne. Doma ešte všetko pre istotu dezinfikovali, aby sa už s podobným tvorom nemuseli náhodou opäť stretnúť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu