Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sodoma gomora na premietaní 50 odtieňov sivej: Evakuácia kina, žena vypustila telesné tekutiny!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinksktock.com)

MILTON KEYNES - Film 50 odtieňov sivej vyvoláva rozporuplné reakcie u kritikov, ale aj verejnosti. Na ľudí má, zdá sa, zvláštny vplyv. Jedna Angličanka sa totiž z neho v kine povracala a neskôr v nej tento erotický trhák vyvolal ďalšie nechutné reakcie.

Premietanie v Cineworld bolo v plnom prúde, keď ho prerušila opitá žena, píše denník Milton Keynes Citizen. Na veľké znechutenie divákov sediacich v ich blízkosti začali zvracať. To bol však len začiatok. Krátko nato totiž dotyčná stratila kontrolu nad všetkými svojimi telesnými tekutinami.

"ˇVšetci sme sa tešili na Christiana Greya a Anastasiu. Rozhodne sme nečakali, že sa tu niekto dogrcia. Tá ženská nad sebou úplne stratila kontrolu. V živote som ešte nezažil taký smrad," povedal jeden z návštevníkov.

Ľudia boli zdesení a od obrovského zápachu sa začal dvíhať žalúdok aj im. Prevádzkovatelia nemali inú možnosť, než film stopnúť, zavolať profesionálnu upratovaciu čatu a kino evakuovať. Opitej žene dokonca privolali sanitku.

Erotický film 50 odtieňov sivej vzbudzuje v ľuďoch miestami veľmi nezvyčajné reakcie. Tridsaťročná Mexičanka začala nedávno počas jeho premietania napríklad masturbovať. Prestala až vtedy, keď dorazila polícia. Dôchodkyňa zo severoírskeho Belfastu zas chytila záchvat smiechu po tom, ako jej vnučka vysvetlila, o čom film vlastne je. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu