Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Žena (30) rušila premietanie filmu 50 odtieňov sivej: Masturbáciu zakončila až polícia!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkostock)

MEXIKO - O filme 50 odtieňov sivej sa v médiách písalo skutočne veľa, prístupná erotika v kinách upútala masy ľudí, zväčša žien. Jednu „dámu“ (30) v Mexiku film pohltil natoľko, že zabudla, kde sa nachádza a priamo v kine počas premietania sa začala sebaukájať. Jednoducho si v dvanástom rade užívala sama so sebou, až kým neprišla polícia.

Iste, hlavnú postavu filmu stvárnil pre mnohé ženy veľmi atraktívny Christian Grey, je teda pochopiteľné, že zrejme neuspokojenú tridsiatničku pohľad na jeho polonahé telo vzrušil. Bohužiaľ, značne tým pohoršila zvyšné publikum, hlasné vzdychanie údajne narušovalo atmosféru v kine, píše portál news.com.au.

Možno nebude jediná. Napriek negatívnym kritikám sa lístky na filmové spracovanie knižnej trilógie predávajú ako teplé rožky. Promotéri ľahko erotického filmu odviedli výbornú prácu, fotografie Dakoty Johnoson v úlohe naivnej Anastasie Steele zaplavili ulice a zastávky. Niet sa čo diviť, že 50 odtieňov sivej si zarobil za dva týždne premietania v USA už viac ako 20,5 milióna eur!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu