Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Viac pohodlia pre mamičku, viac mlieka pre bábätko!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkstock.com)

Ak chcete podporiť zdravie svojho bábätka, nemôžete mu poskytnúť nič lepšie ako materské mlieko. Odsávačky a pomôcky na dojčenie Philips AVENT boli navrhnuté tak, aby vám umožnili pohodlne dojčiť tak dlho, ako budete chcieť. Vedeli ste, že až 57 percent mamičiek na Slovensku vlastní odsávačku?

Odsávačky Philips AVENT zaisťujú pri odsávaní maximálny komfort. Pocit nepohodlia, stres či uponáhľanosť môžu odsávanie sťažiť a majú tiež negatívny vplyv na tvorbu mlieka. Nová odsávačka Natural vám umožní pokojne odsávať v pohodlnej pozícií, kde sa už nemusíte pri odsávaní nakláňať. Súčasťou všetkých odsávačiek Philips AVENT je mäkká masážna vložka, ktorá jemne stimuluje tok mlieka a pri odsávaní navodzuje pocit pohodlia.

AVENT odsávačka mlieka Natural+VIA systém
Táto odsávačka umožňuje odsávanie a následne jednoduché kŕmenie v jednom. Vaše materské mlieko je odsávané priamo do pohárika AVENT, z ktorého po pripojení cumlíka môžete vaše dieťa nakŕmiť. Balenie obsahuje 3 univerzálne poháriky. Použiť môžete rovnaký pohárik na odsávanie, uskladnenie a kŕmenie. Je tiež ideálny na skladovanie v chladničke alebo mrazničke.

AVENT odsávačka mlieka Natural+šatka
Odsávačka materského mlieka AVENT Natural Vám pomôže ľahko odsať mlieko z prsníka priamo do zásobníkov AVENT alebo do VIA pohárikov na uskladnenie v chladničke alebo v mrazničke. Tak je možné, aby ktokoľvek nakŕmil Vaše dieťa materským mliekom počas Vašej neprítomnosti. AVENT odsávačka mlieka Natural je všeobecne obľúbená medzi mamičkami i zdravotníckym personálom všade na svete, kde našli zaľúbenie v jej revolučnom dizajne. Odsávanie mlieka odsávačkou AVENT Natural je jemnejšie, kľudnejšie a efektívnejšie než s ostatnými bežne dostupnými odsávačkami. 
K tejto odsávačke je pribalený aj malý darček: krycia šatka na dojčenie!
Niektorým mamičkám nie je príjemné dojčiť na verejnosti, ale pritom nechcú svoje bábätko obrať o materské mlieko. Hlavne pre tieto mamičky je špeciálna šatka veľmi šikovnou pomôckou, ktorá zaistí pri dojčení súkromie, pokoj a diskrétnosť.

AVENT elektronická odsávačka Natural
AVENT elektronická odsávačka Natural je novinkou na trhu. Zabezpečuje jednoduchšie, rýchlejšie a pohodlnejšie odsávanie materského mlieka a to v 3 režimoch. Ako zdroj energie je možné použiť batérie alebo priame pripojenie na elektrickú sieť. Obsahuje všetko potrebné k odsatiu, uskladneniu a nakŕmeniu vašim materským mliekom. Obsahuje všetko, čo sa mamičkám páči na ručnej odsávačke Philips AVENT Natural - mäkkú masážnu vložku ako aj nový dizajn tela odsávačky, vďaka ktorým je odsávanie jemné, prirodzené a pohodlné - a navyše je v nej zabudovaný elektronický mozog!
Úplne nová inteligentná odsávačka dáva na rozdiel od všetkých ostatných možnosť dokonalej kontroly a prispôsobenia sa momentálnej situácii pri odsávaní hneď ako je to potrebné. Viac o elektronickej odsávačke Natural a video ako ju použiť nájdete tu>> 

 

Odsávačky Avent nájdete v akciovej ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber po celej SR zdarma>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu