Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Tipy pre mamičky a ich poklady: Akcia až -56%

Ilustračné foto Zobraziť galériu (6)
Ilustračné foto

Rada hrnčekov Philips AVENT pre batoľatá poskytuje riešenie v každom štádiu vývoja dieťaťa. Hrnčeky sú ideálne pre ľahký prechod od prsníka či fľašky k samostatnému pitiu. Všetky ponúkané produkty majú príklopové viečko pre zaistenie hygieny na cestách. Súčasťou hrnčekov sú vymeniteľné náustky s vetilmi, ktoré zabráni pretekaniu nápojov. Teraz so zľavou na niektoré produkty až - 56 percent. Osobný odber po SR máte zdarma.

AVENT hrnček s držadlami 200 ML


Mäkký náustok pre jednoduchý prechod od dojčenia alebo fľaštičky na pitie z hrnčeka.
Hygienický odklápací vrchnák. Od 6 mesiacov, s držadlami, neobsahuje Bisphenol (0%BPA). Vo farbách: modrá, zelená, ružová.
 

AVENT hrnček so slamkou 260 alebo 340 ML


Hrnček obsahuje mäkkú silikónovú slamku, odolnú voči hryzeniu. Otočný vrchnák udrží čistotu vonku, samovoľne netečie, ideálny na doma a vonku. V modrej alebo ružovej farbe, s vtipným náučným obrázkom. Pre deti od 12 mesiacov, neobsahuje Bisphenol (0%BPA).
 

AVENT hrnček 340 ML s držadlami


Kúzelný hrnček, ktorý má praktické odklápacie viečko, ktoré navyše chráni náustok s ventilom pred nečistotou. Hrnček môžete zavesiť na kočík alebo opasok za pružný plastový klip. Od 18 mesiacov, s držadlami, neobsahuje Bisphenol (0%BPA). Vo farbách: modrá, zelená, ružová.

 

AVENT hrnček prvý dospelácky 340 ML s držadlami 360°


Aktivuje sa stlačením pier a umožňuje pitie po celom okraji rovnako ako z normálneho hrnčeka pre dospelých. S ochranným viečkom pre dokonalú hygienu a milým náučným obrázkom. Samovoľne netečie. V modrej, zelenej a fialovej farbe. Od 18 mesiacov, s držadlami, ideálny na doma aj na cestách, neobsahuje Bisphenol (0%BPA).

 

AVENT ohrievač fliaš


Väčšina ľudí už vie, že ohrievanie v mikrovlnke nie je zdravé. A každá mamička chce pre svoje dieťa len to najlepšie. Táto vynikajúca pomôcka pre zohrievanie napríklad mliečka pre bábätko nie je vôbec zdraviu škodlivá. Elektrický ohrievač AVENT ohreje fľašu alebo hrnček do 3 minút. Je to rýchly a bezpečný spôsob pre ohrievanie materského alebo sušeného mlieka a inej detskej stravy. Strava pre dieťatko sa zohreje rovnomerne, bez horúcich miest vďaka cirkulácií mlieka počas ohrievania.
 

Kompletnú ponuku hrnčekov Avent nájdete tu>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu