Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Študentke sa po havárii úplne zmenila osobnosť: Nad tým, čo robí teraz, budete dvíhať obočie!

Alissa sa živí sexom Zobraziť galériu (3)
Alissa sa živí sexom (Zdroj: Facebook, YouTube)

VICTORIA - Alissa Afoninová bola usilovnou študentkou, ktorá túžila stať sa filmárkou. Lenže pred takmer siedmimi rokmi sa stala nehoda, ktorá jej kompletne zmenila život. Teraz je dominou závislou na sexe.

Mladá Kanaďanka bola kedysi tiché dievča, ktoré malo veľký sen preniknúť do filmového biznisu. V roku 2008 sa ale stala nehoda, keď auto, ktoré šoféroval bývalý priateľ jej mamy Peter Jansson, dostalo šmyk na mokrej vozovke. Alissa utrpela ťažké poranenie mozgu, v dôsledku ktorého sa úplne zmenila jej osobnosť. Začala byť letargická a počas prednášok mávala nevhodné sexuálne poznámky, napísal portál mirror.co.uk.

Sex hral v jej živote čoraz väčšiu úlohu. Až do takej miery, že sa nakoniec stala dominou. Uprednostňuje sado-masochistické sexuálne hry, v ktorých predstavuje dominantného partnera. Zároveň sa však rozhodla zažalovať Janssona, pretože kvôli nemu klesla úroveň jej života. Pred incidentom bola úspešnou študentkou, ktorá mala našliapnuté na skvelú kariéru, teraz sa musí živiť remeslom, ktoré dvíha ostatným ľuďom obočie.

Študentke sa po havárii
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook, YouTube)

Najvyšší súd v Britskej Kolumbii nakoniec rozhodol v jej prospech. Sudca Joel Groves uviedol, že Jansson išiel príliš rýchlo a nariadil mu vyplatiť Afoninovej odškodné vo výške v prepočte 1,3 milióna eur. "Mám za to, že nehoda a následné zranenie hlavy viedlo k tomu, že slečna Alissa už nedokáže žiť normálny život, minimálne taký, aký žila predtým," zdôvodnil svoje rozhodnutie.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu