Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Muž doplatil na svoje zvrátené sexuálne chúťky: Umrel pri sado-maso hrátkach s Máriou!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube)

BERHEIM - Malo to byť perverzné sexuálne dobrodružstvo, ale stala sa z neho hra na život a na smrť. Muž s masochistickými chúťkami zahynul rukami 52-ročnej prostitútky za dverami jej bytu.

Incident sa odohral v noci 11. septembra v činžiaku na Kennedystraße v nemeckom meste Bergheim, kde mala 52-ročná prostitútka priamo vo svojom byte zriadené sexuálne štúdio. O sadomasochistické služby, ktoré ponúkala, prejavil záujem 32-ročný muž. Ten sa mal stať jej sexuálnym otrokom. 

Pri praktike zvanej bondáž, keď je jeden z dvojice dominantný a zväzuje či spútava druhého, bol však uškrtený. Hoci je veľmi pravdepodobné, že muž škrtenie od dominy vyžadoval, nie je jasné, prečo v kritickej chvíli neprestala. Keď potom zhýralec prestal dýchať, spanikárila a zavolala záchranárov.

Keď však privolaní záchranári dorazili do jej bytu na druhom poschodí, konštatovali smrť udusením. „Máme podozrenie na zabitie z nedbanlosti, ale vyšetrovanie pokračuje,“ povedal generálny prokurát Ulrich Bremer. „Je však tiež možné, že došlo k nehode,“ dodal. Polícia momentálne čaká na výsledky pitvy. Domina s pracovným pseudonymom Mária sa k prípadu odmietla vyjadrovať.

Muž doplatil na svoje
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu