Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Starec (85) chcel pomilovať dvojičky (17): Sestry s ním vybabrali, rande skončilo katastrofou!

Aronson a Shalaine Zobraziť galériu (3)
Aronson a Shalaine (Zdroj: faceboo, twitter, nydailynews.com)

NEW YORK - Osemdesiatpäťročný Newyorčan sa zrejme úplne pomiatol, keď začal randiť s len sedemnásťročnými dvojčatami. Na spoločnej schôdzke očakával romancu, no všetko sa vyvinulo úplne inak a on je teraz rád, že žije.

Paul Aronson si prostredníctvom internetovej zoznamky dohodol schôdzku s mladučkou Shaniou Fosterovou. Stránka Seekingarrangements.com samú seba opisuje ako miesto, kde "krásni a úspešní ľudia vytvárajú vzťahy, ktoré sú prospešné pre obe strany". V skutočnosti si na nej hľadajú majetní páni prezývaní "sugar daddies" mladé milenky, ktorý za to platia.

Na druhé rande s Paulom už priniesla Shania aj svoju sestru - dvojičku Shalaine. Trojica sa navečerala v drahej reštaurácii a potom starký obe dievčatá pozval k sebe domov na drink. A práve tam sa veci vymkli spod kontroly. "Chcel, aby som urobila nejaké veci a ja som odmietla. Je škaredý, starý a nechutný. Bola som fakt vystrašená, tak som ho zviazala, vzala mu peniaze a odišla preč," povedala tínedžerka detektívovi Darrylovi.

Paul pozval sestry k sebe domov na koktejl
Zobraziť galériu (3)
Paul pozval sestry k sebe domov na koktejl  (Zdroj: faceboo, twitter, nydailynews.com)

Podľa informácií denníka New York Daily News sestry seniorovi ukradli z peňaženky 420 dolárov (338 eur) a kreditnú kartu. Potom sa vybrali na nákupy do mesta. Aronson následne privolal políciu, čo Shaniu prekvapilo. "Ten starec ma udal? Nechápem, prečo," zahlásila pri zatýkaní.

Senior dievčatá udal na polícii
Zobraziť galériu (3)
Senior dievčatá udal na polícii  (Zdroj: faceboo, twitter, nydailynews.com)

Sestry sú obvinené z únosu, lúpeže, napadnutia a z rozkrádania. Momentálne sedia vo väzbe bez možnosti prepustenia na kauciu. Aronson nie je obvinený zo žiadneho trestného činu, pretože vek pohlavnej dospelosti v New Yorku je sedemnásť rokov, čo už obe sestry majú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu