Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Najhoršie rande v histórii? Servírka prehovorila o hororovej schôdzke v reštaurácii, kde pracuje!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinksktock.com)

BRATISLAVA - Snaha očariť dievčinu, o ktorej už dlho sníval, sa skončila katastrofou. Mladík chcel urobiť dojem a trúfol si spraviť niečo, od čoho ho všetci odhovárali. No on si nedal povedať, až nakoniec takmer skončil v nemocnici. A čo sa vlastne stalo?

Servírky v jednej reštaurácii sa na internete zverili s bizarným zážitkom, ktorý podľa nich ašpiruje na najhoršie rande v histórii. A tu je príbeh. "Pracujem v reštaurácii, ktorá predáva pikantné omáčky. Predávame ich po fľaškách, ale zákazník z nich môže ochutnať, prípadne si ich pridať do jedla. Jedného dňa k nám prišiel pár a chlapík celý čas rozprával o tom, ako veľmi miluje pikantné omáčky, a že žiadna, ktorú doteraz ochutnal, nebola dosť pikantná," začína rozprávanie nemenovaná čašníčka.

Mladík si následne vypýtal tú najpikantnejšiu omáčku, ktorú majú. Servírka mu ju teda doniesla. Nalial si ju na lyžicu a mal plné ústa rečí, ako ju poľahky zje. Jednoducho chcel spraviť dojem na dievča, s ktorým bol na schôdzke. "Povedala som mu, aby ju nejedol, varovala som ho. Hosteska, ktorá robí v našom podniku, mu povedala, aby ju nejedol. Moja kolegyňa mu tiež povedala, aby ju nejedol," pokračuje zamestnankyňa.

Trúfalý zákazník neposlúchol a obsah lyžice prehltol. Vzápätí sa začal dusiť, vyvracal sa na stôl a potom omdlel, pričom hlavou spadol práve do svojich zvratkov. Personál okamžite zavolal záchranku. Ešte pred jej príchodom mladík nabral vedomie a chvíľu čosi bľabotal. Keď dorazili zdravotníci, odmietol sa nechať vyšetriť.

Dvojica následne odišla bez toho, aby si vôbec objednala nejaké jedlo. Dievčina pri odchode čašníkom povedala, že to bolo ich prvé rande. Ktovie, možno aj posledné.

Zažili ste aj vy rande, ktoré sa vymykalo z bežných zvyklostí, a na ktoré tak skoro nezabudnete? Napíšte nám o ňom na tipy@topky.sk!

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu