Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Hororový koniec hry na trampolíne: Kamarátovi v nohe ostali tri zuby!

Daniel Rigby (vľavo) a Peter Walsh Zobraziť galériu (3)
Daniel Rigby (vľavo) a Peter Walsh (Zdroj: cascade)

LONDÝN - Lešenár z Londýna tvrdí, že jeho budúca kariéra je teraz v ohrození po tom, ako ho nemocnica prepustila domov s trvalým zranením. V nohe mal tri predné zuby!

Po marcovej nehode mal Daniel Rigby opuchnuté koleno, pretože mu podľa jeho slov chirurgovia nemocnice Croydon University Hospital neodstránili z nohy zuby kamaráta a dostal závažnú infekciu, informoval o nehode britský denník The Mirror.

Keď 24-ročný muž ležal na trampolíne a hral sa so svojím iPadom, priblížil sa k nemu jeho najlepší kamarát Peter Walsh. „Vyskočil na trampolínu a v rámci zábavy sa ma pokúsil kopnúť. Ja som mu však potiahol nohu a on spadol tvárou na moje koleno, potom omdlel,“ povedal Rigby.

Bezzubý Peter ležal tvárou dolu zaliaty krvou. Daniel sa pokúsil vstať, ale bolesť ho zrazila k zemi. Keď sa napokon Peter prebral, privolali si taxík, ktorý ich odviezol do nemocnice. Podľa Daniela však lekár nedokázal v jeho nohe rozpoznať tri úlomky zubov, ktoré tam ostali.

Hororový koniec hry na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: cascade)

„Vzali ma na röntgen, ale lekár povedal, že je to len trochu kostnej chrupavky a niet sa čoho báť,“ dodal zranený muž. Daniel mal však s kolenom problémy, preto navštívil inú nemocnicu, kde mu zuby vybrali.

Daniel, ktorý sa teraz cíti neisto, keď ide plávať alebo chodí v šortkách, zažaloval nemocnicu za nedbalosť. Zranenie totiž môže mať vplyv na jeho kariéru, keďže pracuje ako lešenár, nohu potrebuje mať v poriadku. Teraz si ju však musí spevňovať.

Hororový koniec hry na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: cascade)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu