Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dvestokilový panic (21) dostal svoju partnerku počas prvého sexu do nemocnice!

Dramatizácia Casaronovho zážitku v reality šou.
Dramatizácia Casaronovho zážitku v reality šou. (Zdroj: tlc)

NEW YORK - Keď sa vtedy 21-ročný Američan Gregg Casarona pripravoval na svoju prvú noc vášne, steny sa nielen triasli, ale doslova z nich lietala omietka. Bohužiaľ však príčinou nebol úžasný erotický zážitok, ale náraz jeho partnerky, ktorá pri ňom utrpela otras mozgu a skončila v nemocnici. Aj takéto kuriózne prípady sa pri sexe stávajú.

Projektový manažér Gregg Casarona nebol žiadne "fifipierko", ale vážil riadnych 200 kíl. Jeho partnerka Jen Gerakarisová, s ktorou v tom čase randil asi mesiac, bola zase presný opak a ručička na váhe pri nej ukazovala sotva 50 kilogramov. Aj tak si však obaja výborne rozumeli a konečne malo prísť aj na dlho očakávaný okamih, kedy mladík príde o panictvo.

Jen si v suteréne svojich rodičov na Long Islande, kde bývala, vyzliekla podprsenku aj nohavičky a čakala na posteli, kým sa Gregg tiež prebojuje k nahote. "Vedela som, že je panic, ale nezáležalo mi na tom," hovorí Jen, ktorá vraj musela urobiť prvý krok, pretože jej vyvolený sa k ničomu nemal.

Keď to však vyzeralo, že veci zrazu naberú veľmi vášnivý rozmer, Casarona zozadu narazil do subtílnej Jen, ktorú tak odhodilo, že hlavou prerazila stenu. "Moja prvá reakcia bola, že som ju zabil. Malo to byť u mňa po prvýkrát a Jen je mŕtva," zaspomínal si na krušné chvíle Gregg.

Po niekoľkých desivých sekundách ale dievčina pomaly vytiahla hlavu zo steny a neveriacky na Casarona pozrela. "Prečo si prestal?" spýtala sa. Chcela tak vraj mladíkovi vtipom trochu zlepšiť náladu, pretože vyzeral, že ho práve raní infarkt.

Otrasený Gregg však napokon musel svoju partnerku, ktorá dostala závraty, odviezť do nemocnice, kde jej diagnostikovali otras mozgu. Tento bizarný príbeh sa zároveň stal námetom premiérovej epizódy americkej televíznej show "Sex ma poslal na pohotovosť".

Párik vydržal spolu aj štyri roky po tejto bizarnej nehode a dodnes sú blízkymi priateľmi. Casarona, ktorý máte teraz 28 rokov, schudol 100 kíl a Jen (29) si našla nového priateľa, ktorý vie aj o tejto divokej noci.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu