Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Matku vydesilo FOTO na smrť: Vedľa jej detí straší tajomný prízrak!

Je to duch čiernookého dievčaťa? Zobraziť galériu (2)
Je to duch čiernookého dievčaťa? (Zdroj: Caters News)

CANNOCK CHASE - Michelle Masonová bola s rodinou na výlete v centrálnom Anglicku a pri tejto príležitosti si spravili pekné fotky. Keď si ich potom doma prezerali, s hrôzou zistili, že na nich nie sú sami. Kto bol nevítaným návštevníkom?

Tridsaťdeväťročná Michelle pred časom zobrala svoje dve deti do prírody na výlet do Cannock Chase. Sophie a Leeho okrem iného odfotila aj na strome. Keď si po príchode domov spoločne prezerali fotografie, pri pohľade na jednu z nich sa strašne preľakli. Je na nich totiž zachytená strašidelná tvár neznámeho dievčaťa.

Matku vydesilo FOTO na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Caters News)

"Pozeralo to z fotky priamo na mňa. Držalo v ruke koleso alebo nejakú obruč. Keď som videla, ako ten prízrak stál vedľa mojej dcéry a syna, skoro som odpadla," okomentovala príhodu Masonová.

Dvojnásobná matka teraz skúma históriu dotyčnej oblasti a snaží sa zistiť, či tam neumrelo nejaké dieťa, ktoré by tam teraz mohlo strašiť. Podľa nej by pokojne mohlo ísť o fenomén čiernookých detí, ktoré sa v Cannock Chase objavili už niekoľkokrát v minulosti. Informácie pochádzajú z webstránky metro.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu