Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Muža zavalil spílený strom, na mieste zomrel

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRETKA – O život prišiel v pondelok (10. 11.) 34-ročný muž z obce Bretka v okr. Rožňava pri pílení ovocného stromu na miestnej lúke zvanej Tobóka. Strom ho po spílení motorovou pílou zavalil. K tragédii došlo okolo 15.30 h.

"Muž utrpel zranenia nezlučiteľné so životom, ktorým na mieste podľahol. Ohliadajúci lekár cudzie zavinenie vylúčil a nariadil zdravotnú pitvu," informoval dnes košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó. Prípad prešetrujú policajti ako podozrenie z prečinu usmrtenia.

Padajúci strom v lese ťažko zranil 33-ročného muža 

Ťažké zranenie utrpel v pondelok (10. 11.) 33-ročný muž, ktorého zasiahol padajúci strom v lesnom poraste v katastri obce Jasov (okr. Košice-okolie). Nešťastie sa stalo v lokalite Dolina Teplica krátko po 15.00 h, k pádu stromu došlo počas ťažobných prác.

"Strom zasiahol 33-ročného muža z okresu Stará Ľubovňa, ktorý bol s devastačnými poraneniami prevezený rýchlou zdravotnou službou do košickej nemocnice, kde je hospitalizovaný. Z ťažkých zranení sa bude liečiť viac ako 42 dní," informoval dnes košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó. Prípad prešetrujú jasovskí policajti ako prečin ublíženia na zdraví.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu