Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Expert na UFO prišiel s prevratným tvrdením: Fotografia mimozemšťana z roku 1947 je pravá!

Fotografia z roku 1947 Zobraziť galériu (3)
Fotografia z roku 1947 (Zdroj: acidcow.com)

LONDÝN - Expert na UFO Tom Carey tvrdí, že fotografie mimozemšťana, ktoré dostal od agenta americkej tajnej služby, sú autentické. Snímky vznikli po druhej svetovej vojne. Bádateľ hovorí, že ide o originálne zábery mimozemskej bytosti a boli vyhotovené pravdepodobne po pitve v prísne tajnej zóne s názvom Area 51.

Snímky s telom bytosti, ktorá očividne nepochádza z našej planéty, obleteli celý svet. Mnoho teoretikov, vedcov a nadšencov mimozemských teórií už dávno tvrdí, že sú pravé.

Obrázky, ktoré Tom Carey získal, dal preskúmať. Fotografická spoločnosť potvrdila to, čomu roky veril. Snímky sú hodnoverné a vznikli v roku 1947. Podľa dostupných informácií presne v tom roku havarovala mimozemská loď v Roswell na púšti v Novom Mexiku. Nájdený mimozemšťan podľa všetkého pochádza práve z tohto objektu.

Expert na UFO prišiel
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Profimedia)
"Zaujímavé je, že fotografický snímok je datovaný do roku 1947," cituje Careyho mirror.co.uk. "Je to originálny snímok z roku 1947, ukazuje mimozemšťana, ktorého podrobili skúmaniu," hovoria historici a dopĺňajú, že prvky na fotografiách potvrdzujú ich autentickosť.

"Bola vykonaná pitva. Odstránili vnútornosti a veríme, že mŕtvola bola konzervovaná aspoň v čase, keď bol tento snímok zhotovený," dopĺňa expert na UFO.

Expert na UFO prišiel
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Profimedia)

Nie všetci sú však presvedčení o pravosti fotografií. Nigel Watson, autor knihy o UFO povedal, že ak by boli dohady o pravosti mimozemšťana z roku 1947 oficiálne potvrdené, zmenili by pohľad na svet. Preto neverí, že by sa takáto informácia mohla tajiť toľko rokov. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu