Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nemeckí turisti spôsobili rozruch v Dubrovníku: Nahých ich museli naháňať po meste!

Štyria naháči z Nemecka v chorvátskom Dubrovníku Zobraziť galériu (2)
Štyria naháči z Nemecka v chorvátskom Dubrovníku (Zdroj: Foto: dubrovackidnevnik.hr)

DUBROVNÍK - O neopísateľne humorný zážitok sa postarala štvorica Nemcov, ktorých naháňala tridsiatka policajtov po chorvátskom letovisku. Treba povedať, že partia kamarátov sa vyzliekla donaha a takto brázdila ulice centra. Očití svedkovia sa na policajnej naháňačke dobre zabávali.

Štyroch podgurážených turistov z Nemecka naháňali policajti po tom, čo sa vyzliekli donaha a takto pobehovali po Dubrovníku. Razom sa do akcie zapojilo 30 dôstojníkov a začali bizarné preteky po chorvátskom meste.

Mladíci sa totiž vyzliekli a rozhodli sa ísť okúpať do mestskej fontány. Bez oblečenia sa ale vybrali aj ulicami mesta. Očitý svedok povedal pre miestnu televíziu, že to bola scénka ako z filmu. "Štyria muži boli úplne nahí a nič tak nenechali na predstavivosť. V meste sme boli pozerať pamiatky, no to, čo sme videli, nebolo úplne to, čo sme plánovali vidieť," cituje jedného turistu denník Daily Mail.

Nemeckí turisti spôsobili rozruch
Zobraziť galériu (2)

Naháči sa usilovali ukryť aj v miestnej synagóge. Polícia ich nakoniec dolapila. "Stratili všetko svoje oblečenie, a tak sme im požičali nejaké deky. Niektorí dôstojníci im požičali aj vlastný odev," povedali policajti.    

Ako informoval prokurátor, štyroch Nemcov držali na polícii celú noc, prepustili ich na druhý deň.   

Nie všetci, ktorí pouličné divadlo sledovali, boli kritickí. "Radšej vidieť štyroch exhibicionistov, ako tisíc nudných turistov ticho jediac svoju pizzu," povedal jeden z očitých svedkov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu