Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTObomba britskej kráľovnej: Tento záber s Alžbetou pozná už celý svet!

Fotobomba s kráľovnou Alžbetou obletela svet Zobraziť galériu (2)
Fotobomba s kráľovnou Alžbetou obletela svet (Zdroj: Twitter)

GLASGOW - Austrálsky ženský tím v pozemnom hokeji prežíval okamih, ktorý dokáže máločo vylepšiť. V zápase nad Malajziou vyhral 4:0 na tradičnom športovom podujatí Hry Commonwealthu, no to nebolo všetko. Keď sa dievčatá Jayde Taylorová a Brooke Perisová fotili, v pozadí sa objavila naozaj nečakaná dáma. Britská kráľovná Alžbeta II. sa nezvykne usmievať, no na tejto selfie sa cerila od ucha k uchu!

Dievčatá takýto unikátny záber okamžite zavesili na sociálnu sieť Twitter, aby sa pochválili netradičnou fotobombou (z ang. Photobomb). Fotobomba je výraz, ktorý sa používa pri fotografiách, ktorých pôvodnú kompozíciu fotografa naruší nečakaný prvok, napríklad osoba v pozadí, ktorá urobí niečo nečakané alebo náhodne zatúlané zvieratá, ktoré sa „vopchajú“ do záberu.

O tejto fotografií dvoch mladých športovkýň s kráľovnou sa už začalo hovoriť ako o najlepšej fotobombe všetkých čias, a to najmä preto, že kráľovná Alžbeta sa väčšinou na fotografiách nezvykne natoľko usmievať. Dievčatá ju v zábere, samozrejme, chceli mať, no to, že sa otočila a usmiala, to je hotová senzácia.

Fotobomba s kráľovnou Alžbetou
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu