Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Ženská bitka v bare! Kto bol na vine?

Zobraziť galériu (18)
(Zdroj: PR)

Piatok popoludní, pražiace slnko a v Clube Master 77 na Magio pláži je už zábava v plnom prúde! Slováci si na denný clubbing zvykajú pomaly. Kto sa tam teda chodí baviť?

„Stag party“

Skupinka desiatich Angličanov sa koncom júna vybrala do východnej Európy na „stag party“. Začali v Budapešti a pokračovali v Bratislave. Piatok 27. júna bol ich posledný deň pred odletom domov. Hudba ich z centra mesta prilákala na opačný breh Dunaja, na Magio pláž do Clubu Master 77. Keď zbadali nádherné tanečníčky priamo v bazéne (do ktorého je inak vo všedný deň zákaz vstupu!), nadšene sa k nim pridali.

Ako nám povedal jeden z nich, John Powell, z mesta Mold vo Flintshire: „Od Budapešti sme mali väčšie očakávania, ale zábava nič moc... Ale Bratislava, vaše dievčatá, fresh drinky a celková atmosféra v Clube Master 77... Fuh, takto si predstavujem svoju obývačku doma,“ dodal s neskrývaným nadšením.

Club Master 77 urobil na Johna a jeho priateľov naozaj dojem. Naše dievčatá a originálne cocktaily miešané z najkvalitnejšieho slovenského alkoholu – Goral Vodky MASTER, ho prinútili napísať priamo na stránku clubu.

Ženská bitka v bare!
Zobraziť galériu (18)
 (Zdroj: PR)

„Afterwork party“

Novootvorený pop-up Club Master 77 na Magio pláži nie je lákadlom len pre turistov. Ďalší piatok, 4.júla sme tam stretli skupinku manažérov z medzinárodnej prepravnej spoločnosti sídliacej v neďaleko Magio pláže. V clube Master 77 sa kolegovia zastavili na zaslúžený predvíkendový drink po celom týždni.

Hoci každý z nich pochádza z iného kúta sveta, a aj vďaka práci precestovali celý svet, Club Master 77 ich dostal. Uchvátila ich elektrizujúca atmosféra, príjemné prostredie s neuveriteľným výhľadom a tiež originálny koktejl Goral Master Red Cube s červenými ľadovými kockami. A to až tak, že v clube zotrvali až do záverečnej. Že vieme na Slovensku robiť veci na svetovej úrovni sme pochopili, keď jeden z nich spontánne prirovnal Club Master 77 k svetoznámemu Reina klubu v Istanbule, ktorý patrí k najkrajším barom na svete.

Ženská bitka v klube?

Áno, aj toho sme boli svedkom. Club Master 77 prináša skutočne rôzne pikatné situácie. Nielen tancujúcich Angličanov, ale dokonca aj bitku medzi dievčatami! Kvôli čomu sa tanečnice Extravadansy doslova pobili“?  Do clubu Master 77 bola pozvaná Zuzana J. z Nitry, výherkyňa prvej mesačnej a naozaj výnimočne exkluzívnej výhry, páru luxusných lodičiek Dior.

Originál zabalené Diorky dorazili do clubu 4.júla priamo z Londýna, priviezol ich kuriér. Len čo sa po clube roznieslo, komu sú určené, a že Zuzana uviazla v dopravnej zápche, zhŕkli sa okolo krabice s logom, o ktorom snívajú ženy a dievčatá po celom svete.

Nepreháňame – nielen tanečnice, ale aj ostatné návštevníčky clubu v piatok „slintali“ pri pohľade na krabicu Dior. Nakoniec tento model skončil v tých správnych rukách – či skôr na nohách – pani Zuzany. Ale nie je dôvod na bitku ani smútok. Ďalšie luxusné topánky značiek Louboutin, Dolce Gabanna, Louis Vuitton, Burberry, Gucci alebo Chanel môžu ozdobiť aj vaše nôžky. Stačí sa zapojiť do súťaže s Goral Vodkou MASTER.

Trvá až do konca októbra a okrem topánok môžete každý deň vyhrať trendy štýlový outfit podľa vlastného vkusu v hodnote 77 €.

A páni pozor, výhry nie sú určené len dámam. Vybrať sa vraj dá aj z pánskych modelov spomínaných značiek. Stačí jedna šťastná fľaša Goral Vodky MASTER.

Kto bude ŽIŤ NA VYSOKEJ NOHE v clube Master 77 o pár týždňov?

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu