Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Christopher (27) sa chcel počas párty schladiť v bazéne: Skočil hlavičku a potom sa to stalo!

Žena skončila s džípom v bazéne Zobraziť galériu (3)
Žena skončila s džípom v bazéne (Zdroj: Foto: newsnet5.com)

LAKEWOOD - Návštevníci sobotňajšieho večierka v rodinnom dome u svojho priateľa ostali jemne povedané šokovaní. Znenazdajky totiž okolo nich preletel Jeep Liberty, ktorý predtým prerazil plot a skončil rovno v bazéne. Ešteže sa nikomu nič vážne nestalo.

Medzi zabávajúcich sa kamarátov počas sobotňajšej pohody doslova vtrhol nezvaný hosť. Žena (46) na svojom džípe pravdepodobne nezvládla riadenie a v rýchlosti narazila do plota. Ten ju ale nezastavil a skončila až v bazéne.

Christopher (27) sa chcel
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: newsnet5.com)

Svedkovia nehody, ako aj privolaní záchranári potvrdili, že žena autom prerazila drevený plot krátko po osemnástej hodine tak, že zišla z príjazdovej cesty.  

"Skočil som do vody a počul som obrovskú ranu," povedal Christopher Sanford (27) účastník bazénovej párty a dodal: "Otočil som sa a v bazéne džíp." Muž potom pomohol žene dostať sa z auta. Odopol bezpečnostný pás a vytiahol ju otvoreným oknom von. Žena v panike opakovala, že jej nefungujú brzdy.

Po incidente ju previezli do nemocnice s menším zranením. V aute bola sama. Zabávajúcich sa zasiahli, našťastie, len úlomky auta. Vážne zranenia neutrpeli, vyskytli sa len nejaké škrabance. 

Christopher (27) sa chcel
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: newsnet5.com)
    
Trent Wilson majiteľ pozemku, na ktorom je bazén, vtipne poznamenal, že sezóna je teda úspešne začatá. Niekoľkotýždňová práca na jeho dvore, už zbiera svoje ovocie. "Som rád, že sa nikomu nič vážne nestalo," povedal pre cleveland.com. Auto sa z bazéna podarilo vytiahnuť pomocou žeriava.    

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu