Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

VIDEO Hororová jazda výťahom: S mužom vyletel hore, zastavila ho až strecha!

Stláčanie gombíkov bolo zbytočné Zobraziť galériu (2)
Stláčanie gombíkov bolo zbytočné (Zdroj: YouTube)

SANTIAGO - Na nedávnu jazdu výťahom nebude istý Čiľan spomínať vôbec v dobrom. Zažil v ňom totiž poriadne krušné chvíle, ktoré mu asi len ťažko bude niekto závidieť. Kvôli poruche doslova vyletel hore ako raketa, a to dokonca s otvorenými dverami.

José Vergara Avecedo by už najradšej nikdy v živote nešiel výťahom. Pred niekoľkými dňami mal v jednom totiž na mále. Zariadenie sa totiž rozbehlo rýchlejšie ako malo a v priebehu pätnástich sekúnd prešlo až 31 poschodí. To všetko v rýchlosti vyše 80 kilometrov za hodinu.

Muž v zúfalstve stláčal všetky gombíky dúfajúc, že výťah predsa len zastaví. A aj zastal, ale až nárazom do strechy. José pri tom utrpel vážne zranenie hlavy a nohy. Výťah je v súčasnosti mimo prevádzky.

VIDEO Hororová jazda výťahom:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: blogspot.com)

Väčšina moderných výťahov je už v súčasnosti vybavená brzdami, ktoré sa aktivujú v momente, keď výťah ide rýchlejšie alebo pomalšie, ako by mal. Nie je známe, či ich mal aj ten, v ktorom sa viezol Avecedo. Keďže sa nachádza v budove, ktorá bola dokončená len pred ôsmimi týždňami, dá sa predpokladať, že nimi výťah vybavený bol, ale podľa všetkého zlyhali.

Hororová jazda výťahom

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu