Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Júnový Forbes prezrádza, ako dobyť Ameriku!

Na malom Slovensku ťažko vyrastie veľká firma, no internet ponúka slovenskému biznisu celý svet. Júnový Forbes prináša niekoľko návodov, ako šancu využiť. Od príbehu najúspešnejšej slovenskej globálnej firmy ESET, až po startup sli.do, ktorý sa snaží preraziť v Amerike.

V rozhovore čísla s názvom Ako uspieť v Amerike Vám spolumajiteľ antivírusovej spoločnosti ESET Anton Zajac odhalí, ako sa kedysi malej slovenskej firme so svetovým produktom podarilo dobyť americký trh.

Futbalový ošiaľ. Šampionát v Brazílii má byť najväčšou oslavou futbalu, no Forbes Vám v analýze Vlastný gól vysvetlí, kde sa v krajine stratili miliardy. Prinášame aj rebríček najcennejších futbalových klubov a najlepšie platených futbalistov sveta.

Novodobí pionieri. Amerika láka ľudí z celého sveta, no pre IT firmy je doslova magnetom. V príbehu slovenského startupu sli.do s otázkou Kam až zaletí? Vám mladý CEO firmy rozpovie, ako Kalifornia úplne zmenila jeho myslenie.

Forbes Life. Júnový návod na život podľa Forbesu je plný zvučných mien. Jana Kirschner v exkluzívnom rozhovore hovorí - Som ekonomický zázrak. Finančník Mario Hoffmann nás previedol svojim Krajom koní a spolumajiteľ NAY Peter Zálešák ukázal zátišia golfového rezortu.

Neprehliadnite júnovú predplatiteľskú akciu na predplatné magazínu FORBES. K ročnému predplatnému len za 30 eur teraz získate špeciálny darček – palivovú kartu v hodnote 20 eur od Slovnaftu. Čítajte Forbes a tankujte kvalitné palivo v sieti čerpacích staníc Slovnaft. Viac informácií nájdete na www.forbes.sk.

Zároveň vás pozývame na interaktívny workshop Forbes s názvom „Rozvoj osobnej efektivity ako prevencia pred vyhorením“ s lektorkou Janette Šimkovou, už 19. 6. 2014. Registrujte sa na www.workshop.forbes.sk

Forbes vám praje krásne čítanie!

 

-reklamná správa- 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu