Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Otrasné VIDEO z Brna: Vystrašené deti našli pobehovať vedľa na mol opitej matky ležiacej v tráve!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: YouTube)

BRNO - Matka opitá na mol ležala za bieleho dňa na ulici, zatiaľ čo jej malé deti sa na ňu prizerali. Takúto ženu našla hliadka policajtov v českom Brne. Strážcovia zákona ju prebrali a dali jej fúkať. Namerali jej neuveriteľné 3,77 promile alkoholu v krvi! Najotrasnejší bol pohľad na malé deti, ktoré to celé sledovali.

Matka vyrazila na prechádzku s dvomi deťmi a posledné, čo si pamätala, bol trávnik, na ktorý pristála potom, čo nevedela ani chodiť. Napila sa totiž tak, že bola totálne mimo. Našli ju až brnenskí policajti, ktorí prípad riešili.

Neznáma matka na nich ešte vyletala, aby to nechali tak a neriešili. Potom jej dali fúkať a zistili, že mala presne 3,77 promile! Dve malé deti sledovali vlastnú matku ako sa potáca na chodníku.

Otrasné VIDEO z Brna:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Následne zavolali záchranku, aby ju odviezla. Prípad posunuli sociálnym pracovníkom, ktorý to budú riešiť. Matka bola v takom stave, že možno ani nevedela o prítomnosti svojich detí.

Otrasné VIDEO z Brna:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Pozrite si VIDEO opitej matky s malými deťmi

Spitá matka

Policajti v Brne takéto prípady evidujú čoraz častejšie. Druhé video ukazuje niekoľko prípadov opitých matiek, ktoré vykašľali na vlastné deti a opili sa do nemoty. Od začiatku roka zachytili 7 podobných prípadov.

Spitá matka 2

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu