Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Detská hviezda Marcel Chlpík odporúča školákom túto knihu

Lov na šikanátora zo série Exoti Zobraziť galériu (2)
Lov na šikanátora zo série Exoti (Zdroj: ipark.sk)

BRATISLAVA - Deti približne od desať rokov sa majú na čo tešiť. Na pulty kníhkupectiev prichádza Lov na šikanátora zo série Exoti. Ide o prvú zo série kníh šitých na mieru školákom. Na Slovensku ju odporúča detská televízna seriálová hviezda Marcel Chlpík.

Knižka Exoti: Lov na šikanátora je vtipná, akčná, zábavná a určite bude mať čoskoro aj na Slovensku veľa fanúšikov, ktorí budú netrpezlivo čakať na ďalší diel Exotov. Autor Michael Fry sa v prvom príbehu sústredil na tému šikanovania, ktorú poznajú azda všetci školáci. Jeho príbeh, plný bláznivých dobrodružstiev, je doplnený množstvom vtipov a komixových kresieb. Exoti v podaní Michaela Frya sú tak veselou komédiou, do ktorej sa deti zamilujú.

Nick je (pravdepodobne) najnižší dvanásťročný chlapec na svete, kašle na všetky kluby, krúžky a partie (Načo by tam strácal čas?) a každú chvíľu skončí zavretý vo vlastnej skrinke (inak, je celkom pohodlná). Keď sa mu výchovná poradkyňa pokúsi "pomôcť" a strčí ho do najtrápnejšieho klubu v škole spolu s obryňou Molly a beznádejným nemehlom Karlom, všetko ide ešte rýchlejšie dolu vodou. Keď Nicka jeho trýzniteľ opäť napchá do skrinky, podarená partička sa spojí v boji proti šikanátorovi. Na Slovensku Exotov odporúča detská televízna seriálová hviezda Marcel Chlpík.

Autor Michael Fry je americký karikaturista a scenárista. Je spolutvorcom a autorom komixov známeho animovaného filmu Za plotom (Over The Hedge) a série kníh Exoti. Z anglického originálu The Odd Squad: Bully Bait (Disney, Hyperion Books, New York, 2013) preložila Elena Guričanová. Na jún pripravuje vydavateľstvo druhú časť s názvom Exoti. Nulová tolerancia. 

Kniha Lov na šikanátora sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu