Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Podvojné účtovníctvo pre podnikateľov: Rýchlo a zrozumiteľne!

(Zdroj: ipark.sk)

Zasa zmeny? Potrebujete pomôcť s účtovníctvom? Malá praktická príručka, ktorá vychádza od roku 1992 už v štrnástom aktualizovanom a doplnenom vydaní, je dôkazom úspešnosti práce slovenskej odborníčky na účtovníctvo a zároveň autorky knihy Podvojné účtovníctvo podnikateľov 2014 Anny Cenigovej.

Dôvodom tejto vyhľadávanej príručky sú bohaté praktické skúsenosti autorky, ktoré nazbierala za svojho viac ako štyridsaťročného pôsobenia v oblasti účtovníctva. Za túto dobu Ing. Anna Cenigová prešla postami od účtovníčky malého družstva až po vedúcu metodiky účtovníctva ministerstva. Táto prax jej umožnila nielen poznať problémy, s ktorými sa účtovník stretáva, ale hlavne zrozumiteľne poradiť pri ich riešení.

Ďalšou významnou črtou príručky Podvojné účtovníctvo podnikateľov 2014 je komplexnosť - uvádza postupy účtovania na jednotlivých účtoch účtovnej osnovy spolu so súvzťažnosťami a mnohé problémy vysvetľuje na príkladoch. Obsahuje tiež základné právne predpisy pre účtovníctvo. Na seminároch samotnej autorky sa zúčastnili už desaťtisíce spokojných účastníkov, ktorí vysoko oceňujú jej schopnosť zrozumiteľne vysvetliť účtovnícke problémy.

Napriek širokému rozsahu táto príručka chce zostať príručkou, t.j. byť stále "pri ruke". Text je maximálne zhutnený a vytlačený tak, aby sa 704 strán bohatého obsahu vošlo do publikácie "vreckového" formátu. Kniha Podvojné účtovníctvo podnikateľov 2014 sa dočkala prívlastkov ako "účtovnícka kuchárka", či "biblia účtovníka". Účtovník i neúčtovník si v nej nájde dobrého pomocníka pri práci s podvojným účtovníctvom podnikateľského subjektu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu