Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Z bývalej "šeredy" je milionárka: Zbohatla vďaka zúfalým mužom!

Hayley je novodobá guru Zobraziť galériu (4)
Hayley je novodobá guru (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Dvadsaťsedemročnej Hayley Quinnovej z Veľkej Británie nepovedia inak ako "Doctor Love". Kedysi sa jej v škole posmievali, dnes radí Londýnčanom v ich milostných vzťahoch. Verte tomu alebo nie, ale recept na lásku rozdala už viac ako stotisíc mužom. A vďaka tomu aj poriadne zbohatla.

Hayley je mladá úspešná žena, ktorej sa darí v práci aj v súkromí. Nebolo tomu tak ale vždy. Ako tínedžerka bola nešťastná, pretože sa jej večne posmievali spolužiaci. Chlapci o ňu vôbec nejavili záujem a dokonca aj jej prvá pusa, ktorú dostala v štrnástich, bola len predmetom stávky v hodnote 50 pencí (0,6 eur). Opačné pohlavie podľa vlastných slov odpudzovala až do svojich dvadsiatich rokov. "Vyzerala som naozaj strašne. Mala som nadváhu, škaredé vlasy, otrasnú pleť a nosila som strojček. Naozaj katastrofa," povedala o sebe rodená Londýnčanka.

Z bývalej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Z bývalej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Už aj ona ale vie, aké je to byť šťastne zamilovaná. Pred piatimi rokmi stretla pravú lásku, ktorá jej pomohla vyrovnať sa so sebou. Navyše sa stala vyhľadávanou poradkyňou v oblasti vzťahov. Pomáha zúfalým mužom a ženám prekonať ich "mindráky" a vziať kontrolu nad ich milostným životom. Stala sa jednou z najvyhľadávanejších odborníčok a jej kalendár je plný týždne dopredu.

Z bývalej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Každý človek si zaslúži nájsť niekoho výnimočného, bez ohľadu na ich výzor, vek či rasu. Každý z nás je niečím atraktívny. Najväčším zadosťučinením pre mňa je, keď sa mojim klientom podarí prekonať plachosť a úzkostlivosť a nájdu si partnera," dodala doktorka lásky.

Ani nechcite vedieť, koľko si Hayley týmto spôsobom dokáže zarobiť. Ročne je to vraj až milión libier (1,2 milióna eur), píše Daily Mail. Za jedno sedenie si účtuje 200 libier (240 eur) a okrem toho prispieva článkami do rôznych novín a časopisov. Dobrý zárobok pre niekoho, s kým muži ešte pár rokov dozadu nechceli ani prehovoriť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu