Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Sexuálna guru spáva so štyrmi milencami a manželstvo je podľa nej vtip!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: thesun.co.uk)

LONDÝN - Partnerská terapeutka podporuje svojich pacientov v tom, aby si zobrali k srdcu jej vlastný príklad. Ovdovená Louisa Van der Velde (38) má štyroch milencov a všetci o sebe navzájom vedia. Matka dvoch detí tvrdí, že manželstvo je "vtip" a títo muži jej umožňujú žiť svoje sny.

Louise, známa aj pod prezývkou Profesorka slasti, si myslí, že nešťastné páry by mali hľadať sex inde a chce dokonca do manželských zmlúv zakotviť právo na neveru. Keď bola mladšia, mala vraj normálne vzťahy, ale teraz je jej sexuálny život oveľa pestrejší. "Moje milenci sú veľmi odlišní a každý z nich mi pomáha naplniť určitú fantáziu," uviedla žena, ktorá o vzťahoch už napísala aj knihu a pri každom sexuálnom vyžití zažíva štyri až päť orgazmov.

Jej prvý milenec je vraj multimilionár z Dubaja, s ktorým sa zoznámila pred šiestimi rokmi. "Je super bohatý, mocný, dominantný a tak sexy. Je neuveriteľne dobrodružný v posteli a už sme spolu mali aj tantrický sex, ktorý trvá niekoľko hodín," uviedla s tým, že sa vidia raz či dvakrát za mesiac.

Milenec číslo dva je osobný fitness tréner s dokonalým telom a dobre vyrysovanými svalmi. Vidia sa dva či trikrát do mesiaca a práve prežívajú intenzívny fyzický vzťah. "Je elektrizujúci, ale rovnako ako sex zdieľame iné záujmy a chodíme spolu do posilňovne," popísala Louise.

Sexuálna guru spáva so
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thesun.co.uk)

Milenec číslo tri je istý magnát, ktorý je veľmi vášnivý a inteligentný, s ktorým sa rozprávajú o jeho ideáloch a ambíciách, ale v posledných týždňoch ich vzťah veľmi ochladol, keďže začal byť žiarlivý.

A nakoniec je tu muž číslo štyri. Mladý 25-ročný zajačik, ktorého stretla vo vlaku cestou do Londýna. "Viem, že sa stretáva s inými ženami v jeho veku, ale som si istá, že neznamenajú nič v porovnaní so mnou," hovorí sebavedomá terapeutka, ktorá sa snaží byť k svojim "láskam" úprimná a nevadí jej, ak spávajú aj s inými.

Louise pripúšťa, že pri takom rušnom milostnom živote je občas ťažké zosúladiť si stretnutia. Napriek tomu však nie je radikálne proti manželstvu. Žila v ňom sedem rokov, pokým jej ex nespáchal samovraždu a považovala ho za šťastné. Svoje deti vo veku 16 a 11 rokov však do svojich momentálnych pletiek nijako nezaťahuje a milenci vraj na ne nemajú žiadny vplyv.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu