Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Svaly z alkoholu a oleja: Tento muž má najväčšie bicepsy v Brazílii!

Arlindo de Souza Zobraziť galériu (2)
Arlindo de Souza (Zdroj: profimedia.sk)

RIO DE JANEIRO - Arlindo de Souza (43) sa síce pýši najväčšími bicepsami v Brazílii, ale nedopracoval sa k nim prirodzenou cestou. Namiesto cvičenia si zvolil spôsob, ktorý ho môže každú chvíľu pripraviť o zdravie a pokojne aj o život. Do svalov si totiž nechal napichať alkohol a olej, vďaka ktorým mu jeho svaly na rukách napuchli až do veľkosti 74 cm.

Arlindo, ktorý je vo svojom rodnom meste Olinda známy ako "Hora", bral injekcie so zmesou minerálnych olejov, alkoholu a trochou anestetík trikrát týždenne po dobu dvoch mesiacov, aby dosiahol vzhľad supermana.

Už predtým sa dopoval konským koktailom steroidov, hormónov a vitamínov a keď mu kamarát v posilňovni ponúkol vylepšujúci olej, vďaka ktorému sa bude môcť vytiahnuť pred svojimi súpermi, neodmietol. Muž mu prisľúbil, že zväčšenie svalov bude viditeľné už o pár dní a naozaj sa tak stalo. Stačilo len nechať si napichať injekcie do ramena.

Svaly z alkoholu a
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Starý mládenec Arlindo, ktorý žije so svojou postaršou matkou Jozefou Gomes de Souza, uviedol, že po vpichu necítil vôbec nič, iba malú závrať. Dvíhať väčšiu záťaž však samozrejme nedokáže a jeho sila zostala na rovnakej úrovni. Veľmi namáhať sa teraz ale ani nesmie, pretože by sa mu výplň mohla rozšíriť do svalových tkanív a jemu by hrozila amputácia, alebo dokonca aj smrť.

Napriek tomu, že jeho kamarát Paulinho už kvôli svojej nerozvážnosti zomrel, Arlinda to od umelého zväčšovania svalov neodradilo. Hoci sa snažil prestať, napokon sa k tomu vrátil. Sám to však nikomu inému neodporúča a všetkým radí, aby od týchto olejov držali ruky preč. Tí, ktorí by to aj napriek tomuto odstrašujúcemu príkladu chceli vyskúšať, vraj majú ľahkú cestu. Zmes totiž pokojne dostať aj v niektorých nepoctivých juhoamerických lekárňach.

"Ak chcete získať také telo, ako mám ja, je to veľmi ťažké. ak nič neberiete. Niektorí ľudia to berú, ale nepriznajú to. Už ste niekedy videli človeka veľkého ako ja, ktorý by vyhlasoval, že je to prirodzené? Poviem vám, že klame. Aspoň som vám povedal pravdu," dodal Arlindo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu