Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Starec vyzerá na 40: Jeho triky sú pritom úplne jednoduché!

Muž vďačí za mladistvý výzor vegánstvu Zobraziť galériu (4)
Muž vďačí za mladistvý výzor vegánstvu (Zdroj: Facebook.com)

BRATISLAVA – Vyzerá ako stelesnenie zdravého životného štýlu - minimum vrások, pevné hladké telo a široký spokojný úsmev. A to mu pritom tiahne na 80-ku! Prečítajte si jeho rady a s trochou sebazaprenia sa vám možno podarí vyzerať v jeho veku rovnako dobre.

Jim Morris sa narodil 31. augusta 1935, má teda už neuveriteľných 78 rokov! Ešte pred rokom pritom pózoval ako ikonická socha pre organizáciu PETA (People for Ethical Treatment of Animals, teda Ľudia pre etické zaobchádzanie so zvieratami). Bývalý kulturista je totiž chodiacou reklamou na odmietania mäsa a živočšíšnych produktov.

Muž vďačí za mladistvý
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook.com)

Držiteľ titulov Mr. USA, Mr. International či Mr. Olympia nad 60 rokov hovorí, že sa jeho zdravie významne zlepšilo, odkedy sa stal vegetariánom a neskôr vegánom, teda zo svojej stravy úplne vylúčil mäso, mlieko, syry či vajcia. „Proteín v živočšíšnych produktoch je veľmi zaťažený tukmi a chemikáliami a všelijakými ďalšími vecami, ktoré vám škodia,“ vyhlásil v rozhovore pre PETA.

Muž vďačí za mladistvý
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook.com)

„Keď som súťažil a napchával som sa všetkými tými vecami, mal som veľa problémov s trávením. Bol som upchatý a nafúknutý a stále som sa cítil zle... Je úplne jasné, že by som tu nebol a nebol by som v tejto kondícii, keby som naďalej jedol rovnaké veci.“

Po tom, čo zmenil svoje stravovacie návyky, cíti sa tento bývalý ochrankár Eltona Johna lepšie ako kedykoľvek predtým. Teraz povzbudzuje aj ďalších, aby začali s vegánstvom a vyzerali tak dobre ako on.

Muž vďačí za mladistvý
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook.com)

A PETA dodáva: „Ľudia, ktorí sa stanú vegánmi, nepomáhajú len svojmu zdraviu – zachránia tiež zvieratá pred nesmiernym utrpením na farmách, bitúnkoch a palubách rybárskych lodí.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu