Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hlúpa tínedžerka pripravila rodinu o 80 tisíc: Kvôli statusu na Facebooku!

Dana, nabudúce mysli predtým než niečo napíšeš Zobraziť galériu (3)
Dana, nabudúce mysli predtým než niečo napíšeš (Zdroj: Facebook)

MIAMI - Istá tínedžerka z Floridy neuveriteľne hlúpym spôsobom pripravila svoju rodinu o rozprávkové peniaze. Stačilo zavesiť nevhodný status na Facebook a pohroma bola na svete. Teraz si môže akurát tak búchať hlavu o stenu.

Patrick Snay pred časom zažaloval prípravnú školu na Floride za to, že mu dala neprávom výpoveď. Vraj to bolo kvôli jeho vysokému veku. Vyhral. Gulliver Preparatory School bývalému riaditeľovi priznala odškodnenie vo výške 80 tisíc dolárov (58 tisíc eur) a ďalších 10 tisíc dolárov (7250 eur) mu mali spätne vyplatiť v rámci mzdy. Táto dohoda mala zostať prirodzene v tajnosti.

Manželia Snayovci si mohli vylepšiť rodinný rozpočet
Zobraziť galériu (3)
Manželia Snayovci si mohli vylepšiť rodinný rozpočet  (Zdroj: Facebook)

Bohužiaľ sa tak nestalo. Všetko pokazila Patrickova dcéra Dana, ktorá chodila na rovnakú školu. Po tom, ako jej otec povedal o závratnom vyrovnaní, bola taká šťastná, že sa so svojou radosťou podelila na Facebooku, na ktorý napísala: "Moja mamička a otecko vyhrali spor s Gulliverom. Gulliver teraz oficiálne zaplatí za moju dovolenku v Európe, na ktorú sa chystám v lete. Suck it."

Dana to pekne pokašľala
Zobraziť galériu (3)
Dana to pekne pokašľala  (Zdroj: Facebook)

Netrvalo dlho a dozvedeli sa o tom predstavitelia školy. Tí teraz Snayovi nevyplatia ani cent, pretože porušil tajomstvo mimosúdneho vyrovnania. Patrick, ktorý v súčasnosti vedie inú školu, sa môže odvolať na floridskom Najvyššom súde. Informoval spravodajský portál cnn.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu