Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Je pre muža dôležitejšia ženská krása alebo múdrosť?

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: photl.com)

Už dávno neplatí pravidlo, že stačí, ak bude žena dobrá a pekná. V dnešnej dobe je čoraz dôležitejšie, aby bola aj múdra. No niektorí muži majú ešte stále strach z inteligentných žien a cítia sa byť nimi ohrození. Chceli by ste vedieť, čo si o tom myslia samotní chlapi?

"Múdry muž nemôže chodiť s hlúpou ženou," píše americký moderátor Steve Harvey vo svojej knihe Konaj ako dáma, mysli ako muž. "Môže ju však využiť. Väčšina mužov nechce chodiť s hlúpymi ženami, pretože potrebujú mať istotu, že žena zvláda samú seba a aj ich záležitosti. Najmä, ak uvažujú o tom, že jej dajú obrúčku. Bolo by trápne, keby prišla na firemný večierok a správala sa ako hlupaňa. No neprekáža im mať po svojom boku hlúpu a peknú ženu, ale dlho s ňou nezostanú."

Chceli by ste vedieť, aké ženy mužov naozaj priťahujú? Alebo ako muži vnímajú ženy za volantom a či im prekáža, ak má žena rada šport? Zaujíma vás, ako muži vnímajú ženy, ktoré pijú a či by im prekážalo, ak by ich partnerka nepracovala?

Na tieto a aj ďalšie zaujímavé otázky nájdete odpoveď v knihe Konaj ako dáma, mysli ako muž. Známy americký moderátor Steve Harvey vám v knihe ukáže všetky mužské zmýšľania. Tiež sa dozviete, prečo muži nenávidia vetu: "Musíme sa porozprávať."

"Pri úvahách o správnom partnerovi by ženy mali načúvať Stevovi Harveymu, ktorý odhaľuje množstvo skvelých informácií o mužoch. Je to viac, než vám zvyčajne povie priemerný muž. Steve Harvey to vraví na rovinu,"  povedala o publikácii slávna speváčka Aretha Franklinová.

Knihu Konaj ako dáma, mysli ako muž nájdete v ponuke internetového obchodu iPark.sk>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu