Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Odhalenie milenky prezidenta Obamu: Padnete z toho na zadok!

Beyoncé na prezidentskej inaugurácii
Beyoncé na prezidentskej inaugurácii (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Vo svetových médiách sa objavila šokujúca správa. Americký prezident má údajne milenecký pomer so slávnou speváčkou Beoyncé. Denník Washington Post to síce poprel, ale ako sa hovorí, bez vetra sa ani lístok nepohne.

S prekvapivou informáciou vyrukoval istý francúzsky fotograf Pascal Rostain, presne ten, ktorý pred pár týždňami odhalil aféru prezidenta Francoisa Hollanda. V pondelok ju ako prvé zverejnilo francúzske rádio Europe 1.

Rostain teraz tvrdí, že milencami sú aj prezident Obama a populárna speváčka Beyoncé. Obaja aktéri pritom žijú v manželskom zväzku. Obama je už viac ako dvadsať rokov ženatý s právničkou Michelle, zatiaľ čo Beyoncé je vydatá za rappera Jay-z, ktorému pred dvoma rokmi porodila dcéru.

Je všeobecne známe, že Obamovci sú veľkými fanúšikmi slávneho hudobného páru. Beyonce dokonca spievala na Obamovej inaugurácii a rovnako aj na oslave Michelliných 50. narodenín, ktorá sa konala minulý mesiac.

Už dlhší čas sa povráva, že medzi Obamovcami to škrípe. Na verejných podujatiach sa už nemajú tak k sebe ako kedysi a celkovo pôsobia tak, že sú si vzdialení. Naproti tomu manželstvo Beyoncé a Jay-z je vraj pevné ako skala, píše Daily Mail.

Pascal si ale stojí za svojím. "V USA sa už čoskoro stane niečo veľké. Zajtra s tým príde Washington Post," povedal. "Je to lož. Washington Post neprodukuje články tohto druhu," vyhlásila hovorkyňa denníka Kristine Corattiová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu