Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Muž si vytvoril ženský profil na stránke o randení: Vystrašený ho po dvoch hodinách zmazal!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: polícia)

BRATISLAVA - Poznáte tie tradičné komentáre mužov, aké je pre ženu strašne jednoduché zbaliť niekde na internete chlapa? Stačí, že ste žena a muži vás sami oslovujú a dostávate kopec úžasných ponúk, z ktorých si potom jednoducho vyberiete tie najlepšie a zrazu idete von s úžasným alfa samcom? Väčšina žien vie, že tieto predstavy sú na míle vzdialené od reality, ale vďaka jednému experimentu urobenému viac-menej z nudy, sa o tom presvedčil aj istý muž, ktorý dáva všetkým ostatným na známosť, že opak je pravdou. Snáď aspoň tomu už chlapi uveria.

Muž o svojom šokujúcom zážitku prehovoril na stránke Reddit a popísal, ako ku všetkému vlastne prišlo. S kamarátkou v noci cez Skype preberali strasti on-line randenia a on jej tvrdil, že ženy to na zoznamke musia mať strašne jednoduché.

Z nudy si potom na jednej z nich vytvoril falošný profil a už len čakal, čo sa bude diať. Krátko potom, čo ešte len stihol pridať svoj nick, už mal v e-maile prvú správu, čo ho veľmi potešilo. Všetko sa začalo nádejne rozbiehať. V tomto bode totiž nadobudol dojem, že mal pravdu, keď tvrdil, aké to majú ženy všetko ľahké.

S dovolením kamarátky na stránku pridal aj jej fotku, ale podľa jeho slov nešlo o žiadnu modelku, ale obyčajne priemerne vyzerajú babu, ktorá túži po spoznaní niekoho príjemného. Keď sa chystal profil zavrieť a pozrieť si ho až na ďalší deň, prišiel ďalší e-mail a ďalší a ďalší a ďalší. Než stihol odpísať na tretí, už ho prví dvaja záujemcovia atakovali znova.

To, že sa deje niečo divné, plne pochopil vo chvíli, keď mu prišla nahá fotka nejakého chlapa. A ďalšie rozhovory neboli o nič lepšie. Jeden z amantov sa prejavil ako totálne agresívny, ďalší si pýtal jeho telefónne číslo spolu s oznamom, že leží v posteli, a aj keď trval na tom, že takúto konverzáciu viesť nechce, všetko sa zvrhávalo do sexuálnych oblastí.

Za dve hodiny, čo mal profil na webe, sa mu ohlásilo desať rozličných mužov a doslova zahltili jeho e-mailovú schránku. Boli neodbytní a keď im nestihol odpísať, tak sa sťažovali, prečo nereaguje a čo sa deje. Aj tí chalani, ktorí sa spočiatku javili ako normálni, po chvíli zvrtli tému na sex a keď sa dozvedeli, že o nič také nemá záujem, stali sa zrazu vulgárni a nepriateľskí.

Dve hodiny mu absolútne postačili na to, aby zmenil svoj názor a profil radšej vymazal. Už pochopil, že ženy to až také jednoduché nemajú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu