Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Sexica (19) vyhrala stávku v smrtiacej hre: Vyzliekla sa pred divákmi!

Rebecca svoj skutok považuje za zábavu.
Rebecca svoj skutok považuje za zábavu. (Zdroj: YouTube)

LEICESTER - Reťazová hra NekNominate, ktorá na internete spôsobuje v súčasnosti hotové šialenstvo, si už vyžiadala minimálne dve obete na životoch. Mládež sa pri nej snaží "kopnúť do seba drink", čo najoriginálnejšie a v mnohých prípadoch to riadne preženie. Britka Rebecca Dagleyová (19) vsadila však skôr na nahotu a vyzliekla sa v supermarkete do spodnej bielizne, aby si v takejto obnaženej polohe vychutnala plechovku piva pred zrakmi prekvapených zákazníkov.

Zábery, ktoré nakrútila tínedžerkina kamarátka, ukazujú Rebeccu, ako vchádza oblečená v dlhom sivom baloniaku do supermarketu vo Fosse Park, vezme si košík a kráča uličkami. Na nohách má sieťované pančušky a obuté topánky na vysokom podpätku.

Ako to správne miesto na uskutočnenie stávky si napokon vyberie oddelenie s ovocím a zeleninou, kde si z vrecka vytiahne plechovku piva a potom kabát zo seba jednoducho zhodí. Zostane stáť iba v podprsenke, nohavičkách a podväzkoch, aby pred šokovanými zákazníkmi do seba tento mok "kopla". Zdá sa však, že v tom až takú veľkú prax nemá.

Na zázname počuť aj chichot priateľky spoza mobilného telefónu, ktorým ju nakrúcala a mená troch osôb, ktoré Rebecca vyzvala k ďalšej účasti v reťazovej hre. Podľa jej pravidiel tie musia teraz urobiť nejakú podobnú vylomeninu do 24 hodín od zadania.

"Ľudia sa na mňa pozerali s výrazom "čo to, preboha, robí"? Najprv som to nechcela spraviť, ale potom som si povedala, že je to zábava. Každý zájde iba tak ďaleko, ako sám chce, nikto nikoho do ničoho nenúti," dušovala sa tínedžerka pre Daily Star.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu