Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Obézna Sophie (20) šokuje: Chcela som byť chudšia, tak som šla na potrat

Sophie so synom Nathanom Zobraziť galériu (2)
Sophie so synom Nathanom (Zdroj: newsbite.it)

NEW BARNET - Morbídne obézna Sophie Smithová mala podstúpiť bandáž žalúdka. Tri mesiace pred plánovanou operáciou však zistila, že je tehotná. Namiesto toho, aby ju zrušila, sa prekvapivo rozhodla pre potrat. Za svojím rozhodnutím si stojí a tvrdí, že tak urobila zo strachu o vlastné zdravie.

Sophie trpela obezitou odmalička. Už ako jedenásťročná nosila oblečenie veľkosti 48, uviedla pre denník The Sun. V osemnástich rokoch otehotnela so svojím priateľom, ktorý sa s ňou krátko nato rozišiel.

Dievčina počas tehotenstva pribrala takmer 40 kilogramov, ktoré na nej po pôrode ostali. Nedarilo sa jej schudnúť, a tak sa objednala na gastrickú bandáž. Lenže ešte pred ňou sa zaplietla s bývalým priateľom, ktorý ju opäť priviedol do druhého stavu. Ďalšie dieťa ale do Smithovej predstáv o budúcnosti vôbec nezapadalo a rozhodla sa preto, že tehotenstvo predčasne ukončí.

"Bála som sa, že ma mojich 160 kíl čoskoro zabije. Keď som išla na potrat, strašne som plakala. Zabila som vlastné dieťa preto, aby som bola chudšia. Ale nemala som na výber," povedala mama jedenapolročného Nathana, ktorá od operácie schudla už 44 kg.

Sophie chcela mať druhé dieťa až vtedy, keď schudne
Zobraziť galériu (2)
Sophie chcela mať druhé dieťa až vtedy, keď schudne  (Zdroj: newsbite.it)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu