Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Spomínate si? Batoľa, ktoré vyfajčilo dve krabičky denne, má nový zlozvyk!

Aldi vymenil jednu závislosť za druhú Zobraziť galériu (3)
Aldi vymenil jednu závislosť za druhú (Zdroj: telecinco.es)

SUMATRA - Aldi Rizal šokoval pred niekoľkými rokmi celý svet tým, že ako batoľa vyfajčil dve krabičky cigariet denne. Tohto škodlivého zlozvyku sa nedávno vzdal, ale bohužiaľ ho nahradil iným, o nič viac zdravším. Začal sa prejedať a už vo svojich piatich rokoch váži 24 kilogramov.

Keď indonézske úrady zistili, že Aldi Rizal fajčí jednu cigaretu od druhej, pričom sa nezdalo, že by to jeho rodičom nejak extra vadilo, rozhodli sa zakročiť. Chlapec musel chodiť na terapiu, ktorá ho odnaučila fajčiť.

Spomínate si? Batoľa, ktoré
Zobraziť galériu (3)

Lenže ako to už v prípade bývalých fajčiarov býva, Aldi nahradil cigarety jedlom. A to veľmi nezdravým. Každý deň zje okrem iného tri konzervy kondenzovaného mlieka. Kvôli tomu teraz váži omnoho viac než by vo svojom veku mal. "Prestal síce fajčiť, ale zato veľmi veľa je. Je veľmi ťažké ustrážiť ho v dome plnom ľudí," hovorí chlapcova matka Diane.

Spomínate si? Batoľa, ktoré
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: telecinco.es)

Lekári Aldových rodičov varovali, že pokiaľ nezačne okamžite držať diétu, môže sa to skončiť zle. "Jeho hmotnosť by sa mala pohybovať na úrovni 17 až 19 kg," upozornila poradkyňa na výživu Fransisca Dewiová. Chlapec teda nemá na výber a musí do svojho jedálnička zaradiť aj ovocie a zeleninu. A to v čo najväčšom množstve.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu