Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ranný šok: Knihovníčka načapala kolegov súložiť v detskom oddelení, dostala padáka!

Jamie Kurzová
Jamie Kurzová (Zdroj: internet)

ESTANCIA - Pracovníčka knižnice v americkom štáte Nové Mexiko zažalovala svojho bývalého zamestnávateľa, pretože ju podľa nej vyhodil neoprávnene. Stalo sa tak po tom, ako dvoch milencov nachytala pri sexe v oddelení pre deti. Paradoxne však za to pyká ona a nie skutoční vinníci.

Jamie Kurzová sa jedného augustového rána vybrala do práce. Myslela si, že prišla prvá, ale čoskoro zistila, že ju niekto predbehol. Začula totiž podivné zvuky, ktoré vychádzali z oddelenia pre detské knihy. Išla sa teda pozrieť, čo sa deje. Aké bolo jej prekvapenie, keď tam načapala svoju šéfku a mestského údržbára, ako súložia na podlahe.

Dvojica šokovanú Kurzovú žiadala, aby o tom nikomu nepovedala, ona ale napriek tomu všetko oznámila starostke mesta a zároveň riaditeľke knižnice Silvii Chavezovej. Po incidente si Jamie zobrala pár dní dovolenku. Keď sa vrátila do práce, sťažovala sa na nevraživé prostredie, ktoré tam panovalo. O niekoľko dní neskôr dostala padáka. Vraj preto, lebo pred voľnom neodovzdala šéfke kľúče od knižnice.

Poškodená tuší, že pravým dôvodom jej vyhadzovu bolo niečo celkom iné. Rozhodla sa, že to nenechá len tak a obrátila sa na súd, informoval portál upi.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu