Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Irene si nechala implantovať vlasy z mŕtvoly: Aj s červami, ktoré jej požierali mäso!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: internet)

NAIROBI - Mladá Afričanka sa niekoľko týždňov sťažovala na ukrutné bolesti hlavy. Predpokladala, že to má niečo spoločné s tým, že si dala umelo predĺžiť vlasy. A veru malo. Boli v nich totiž červy, ktoré sa jej zavŕtali do hlavy a začali jesť mäso.

Irene Myangohová pracuje ako asistentka v advokátskej kancelárii v Nairobi. Pred časom sa rozhodla, že si chce nechať predĺžiť a zahustiť vlasy. Zašla do kaderníckeho salónu, kde si nechala aplikovať umelé.

Po dvoch týždňoch ju začala silno bolieť hlava. Vzala si lieky proti bolesti, no zabrali len na chvíľu. Nakoniec vyhľadala lekára, ktorý jej urobil krvné testy. Keďže dopadli negatívne, prezrel jej vlasovú pokožku. Z nálezu bol zhrozený. Zistil totiž, že pacientka má v hlave mäso požierajúce larvy. Tie sa zrejme vyliahli z vajec zachytených na vlasoch, ktoré pochádzali z mŕtvoly.

Keď sa o tom dopočula manažérka salónu, bola šokovaná. "Je to prvýkrát, čo sa niečo také stalo mojim klientom. Nechápem, ako je to možné. Musím sa spýtať mojich dodávateľov vo Veľkej Británii, USA a Indii, odkiaľ vlasy dovážam," povedala.

Irene si musela v rámci liečby oholiť vlasy a dva týždne brať antibiotiká. Jeden z dodávateľov jej údajne prisľúbil vyplatiť odškodné v bližšie neurčenej výške, informoval portál dailymail.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu