Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

List, ktorý dojal milióny: Dedko obhajuje homosexuálneho vnuka pred matkou!

List plný pravdivých slov
List plný pravdivých slov (Zdroj: imgur.com)

NEW YORK - Tohto Američana by mali nominovať na cenu "Najlepší dedko roka". Veľmi trefným spôsobom sa totiž zastal svojho vnuka po tom, ako ho matka vyhodila z domu, pretože sa nevedela zmieriť s tým, že je homosexuál. A tak jej otec napísal dojemný list, ktorý si teraz môžete prečítať aj vy.

Staršie generácie majú väčšinou konzervatívnejšie názory, nie však istý americký dôchodca, ktorý neprezradil svoju identitu. Čo ale zverejnil, bol list, ktorý adresoval svojej dcére. V ňom jej vyčíta, že zatratila svojho syna len preto, že je gay. Ponúkame vám jeho originál aj preklad.

List, ktorý dojal milióny:
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: imgur.com)

"Drahá Christine,

ako dcéra si ma sklamala. Máš pravdu v tom, že máme v rodine čiernu ovcu, ale nie je to tvoj syn. Vyhodiť Chada z domu len preto, že sa priznal, že je gay, bolo naozaj odporné. Zriecť sa vlastného dieťaťa je proti pravidlám prírody. Jedinou inteligentnou vecou, ktorú si v tejto súvislosti povedala, bolo, že si ho nevychovala na to, aby z neho vyrástol gay. Samozrejme, že si ho tak nevychovala. On sa tak totiž narodil. Nevybral si to, tak ako si nevybral, že bude ľavák. Ty si sa ale rozhodla, že budeš nenávistná, úzkoprsá a mysľou obmedzená. Keďže ty si dala zbohom svojmu synovi, usúdil som, že je načase, aby som zas ja dal zbohom tebe. Mám úžasného vnuka, ktorého budem vychovávať sám, a tak nemám čas na bezcitnú dcéru.

Ak v sebe nájdeš srdce, zavolaj nám. Otec."

List sa na webe šíri ako blesk a rovnakou rýchlosťou pribúdajú aj lajky. Dotyčný starý otec si za neho medzi verejnosťou získal obrovské sympatie.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu