Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Roky skrývania sú preč: Žena odhalila svoju chlpatú bradu, to je porast!

Agustina Dormanová Zobraziť galériu (2)
Agustina Dormanová (Zdroj: profimedia.sk)

PENAGA - Agustina Dormanová (38) z indonézskej dedinky Penaga skrývala roky svoju tvár, aby si nikto nevšimol ochlpenie, ktoré jej vyrašilo na brade. Tomu je však už údajne koniec a teraz ho hrdo vystavuje na novo zverejnených fotografiách.

Indonézanka si prvýkrát všimla, že sa deje niečo nezvyčajné len pár dní po narodení svojho prvého dieťaťa, keď mala 25 rokov. Zdesená tým, čo zbadala v zrkadle, sa ukryla a odmietala sa ukázať aj svojim priateľom a susedom. Zakaždým, keď sa totiž snažila fúzy oholiť alebo ostrihať, cítila neznesiteľnú bolesť, a tak bola nútená nechať ochlpenie voľne rásť.

Jedným z dôvodov, prečo sa zahalila do hidžábu, bol aj strach, že jej deti budú ostatní vrstovníci šikanovať a posmievať sa im za to, ako vyzerá ich matka. Aj tak sa však medzi dedinčanmi prevalilo, čo je dôvodom jej zvláštneho správania a jej staršieho syna si začali doberať. Aby urobila koniec všetkým špekuláciám, konfrontovala mučiteľa svojich detí svojím odhalením a prvýkrát sa slobodne prešla po dedine.

Roky skrývania sú preč:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Hoci sa jej niektorí stále smejú za chrbtom, iní ju vrelo prijali do komunity. Agustina teraz dúfa, že pomocou vzdelávania ľudí o jej stave, ju začnú normálne akceptovať.

Začiatkom tohto roka sa v médiách objavila správa o Nemke Mariam, ktorá si svoju briadku pestuje a svoje strnisko považuje za neuveriteľne sexy. Možno časom na takúto myšlienku príde aj Agustina, Informoval portál mirror.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu