Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Nemke narástli fúzy a brada: Cíti sa neskutočne sexy!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: ITV)

LONDÝN - Mariam (49), ktorá sa narodila v Nemecku, vystúpila nedávno v rannej šou britskej televízie ITV, aby divákom porozprávala svoj bizarný príbeh. Už dvadsať rokov jej na tvári rastú fúzy a brada, ktorých sa nevie zbaviť a preto sa rozhodla, že sa s týmto stavom jednoducho zmieri. Dokonca je dnes taká spokojná, že sa cíti sexy ako nikdy predtým.

Mariam moderátorom prezradila, že porast na tvári jej začal rašiť pred 28 rokmi, keď porodila svojho syna. Napriek tomu, že sa podrobila viacerým lekárskym testom, aby sa uistila, že nejde o žiadne vážne ochorenie, pravú príčinu sa nedozvedela. Neostávalo jej teda nič iné iba si chĺpky každý deň holiť alebo trhať, ale tie boli stále silnejšie a jej brada vyzerala otrasne. Predtým, ako išla von, si vždy skontrolovala tvár, ale aj tak sa cítila osamelá a nevedela si nájsť zamestnanie.

Nemke narástli fúzy a
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: ITV)

V roku 2008 však nastal zlom. Mariam si povedala, že to jednoducho nechá na prírodu a o svojej ceste k prirodzenosti dokonca napísala aj blog. Reakcie ľudí ale neboli práve najkrajšie, niektorí ju posielali do Ruska, iní dokonca písali, že takých ako ona by mali zastreliť. Ani jej matka s tým nesúhlasila, ale neostalo jej nič iné iba sa s tým zmieriť.

Momentálne má Mariam už jasno v tom, že fúzy nie sú žiadna prekážka, a preto sa chystá opäť začať randiť. V súčasnosti cestuje spolu s cirkusom, kde vystupuje ako fúzatá dáma, ale táto práca ju napĺňa. Kedysi totiž študovala herectvo a podľa jej slov má takto aspoň možnosť informovať ľudí o tomto probléme. Okrem toho sa vraj cíti sexy ako nikdy doteraz a k šťastiu jej chýba už iba správny chlap. Informoval portál dailymail.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu