Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Žena (25) schudla zo 197 kg na 25: Vyzerala horšie ako mŕtvola!

Z extrémne tučnej sa stala extrémne chudá Zobraziť galériu (3)
Z extrémne tučnej sa stala extrémne chudá (Zdroj: profimedia.sk)

MANCHESTER - Morbídne obézna Angličanka sa bála, že ju jej hmotnosť zabije, a tak podstúpila bypass žalúdka. Schudla však oveľa viac, než očakávala, v dôsledku čoho takmer umrela. Našťastie sa jej podarilo pribrať a dokonca porodiť zdravú dcéru.

Beth Birchová vážila vo svojich devätnástich rokoch 197 kg. Pod vplyvom takejto extrémnej záťaže jej jedného dňa praskla kosť v nohe na deviatich miestach a mladá žena skončila na vozíku. Vedela, že to takto nemôže ísť ďalej, a tak sa rozhodla podstúpiť bandáž žalúdka, ktorá jej mala pomôcť v boji s nadmernou obezitou.

Žena (25) schudla zo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

A aj pomohla, ale až do takej miery, že Beth takmer priviedla do hrobu. Po zhruba roku od operácie totiž vďaka nej schudla až na život ohrozujúcich 25 kg, píše Daily Mail. Lekári nakoniec zistili, že črevá pacientky nefungujú tak, ako by mali a nariadili jej prijímať 15 tisíc kalórií denne.

"Ľudia mi hovorili, že vyzerám ako mŕtvola. Jeden chlapík mi dokonca povedal, že videl mŕtvolu, ktorá vyzerala lepšie, ako ja. To ma úplne dorazilo," spomína Britka.

Žena (25) schudla zo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Birchovej hmotnosť pomaly stúpala a dnes váži už 75 kilogramov. Minulý rok sa jej napriek nepriaznivým prognózam lekárov podarilo otehnotieť a pred troma mesiacmi sa stala matkou zdravého dievčatka Violet.

"Nemôžem uveriť tomu, ako premenou som prešla za posledných niekoľko rokov. Najprv som bola neuveriteľne tučná, potom zas vychudnutá na kosť, potom som otehotnela a až teraz sa dá povedať, že je všetko tak, ako má byť," dodáva spokojne Beth

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu