Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

S pánombohom: Pápež vyšpáral z nosa krokodíla, zamával a šup s ním do pusy!

Mňam, mňam?
Mňam, mňam? (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - O tom, že aj vysokopostavené osoby môžu doplatiť na svoje neduhy a technický pokrok býva zákerný, sa v týchto dňoch presviedča pápež František. Komusi sa ho totiž podarilo nafilmovať v chúlostivej situácii, ktorá zo zbožňovaného Svätého Otca zrazu robí obyčajného smrteľníka. Video sa samozrejme hneď stalo hitom a zdá sa, že ľudia nemajú vôbec bázeň ani pred zástupcom Boha na zemi a poriadne si z neho uťahujú. Veď kto by si "nezgustol" na tom, ako si Jorge Bergoglio pochutnáva na tom, čo našiel vo vlastnom nose.

Aj keď mnohí budú pobúrení a iní zase znechutení tým, čo uvidia, je to jednoducho tak, že aj pápež František sa môže stať terčom posmeškov. Tých sa mu však nedostalo za to, že by urobil nejaký prešľap pri vedení katolíckej cirkvi, ale iba pri tom, že si chvíľku nedal pozor a "príroda" bola silnejšia ako on.

V nestrážnom momente, keď sa akosi pozabudol, sa pošpáral v nose a o pár sekúnd si vydolovaný poklad strčil do úst. Urobil teda niečo, čomu sa snažia rodičia už v útlom detstve odnaučiť svoje ratolesti, ale niektorí sa tohto zlozvyku nevedia zbaviť ani v dospelosti. Zdá sa tak, že jedným z nich je aj pápež a ešte bude musieť na sebe v tejto oblasti popracovať. Rozhodne nejde ostatným veľmi príkladom.

Hoci autenticitu videa sa nám nepodarilo potvrdiť, mnohí ju berú ako samozrejmosť a na internete sa hneď strhla lavína vtipov, ktorá Františka vôbec nešetrí. "Aký je rozdiel medzi šušňom a brokolicou? Pápež neje brokolicu," odznel jeden z nich na portáli Reddit. Iní si zase robia srandu, že išlo o "svätý šušeň jeho svätosti" a podobne. Rozhodne si však týmto asi dosť pošramotil predpoklad o jeho dobrých manieroch a ľudia si, bohužiaľ, niekedy zvyknú pamätať skôr takéto kuriozity ako zásluhy človeka.

Pápež a šušeň

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu