Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Kontroverzná reklama baví svet: Blondínka si spravila vagínový čaj!

A kde je do pekla môj čaj? Zobraziť galériu (2)
A kde je do pekla môj čaj? (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Reklama, samá reklama - asi tak by sa dalo charakterizovať vysielanie mnohých televízií. Diváci vtedy väčšinou prepnú na iný program. Lenže nasledujúci spot je tak originálny, že stojí za to, aby mu divák venoval pár sekúnd zo svojho života.

V dnešných reklamách sa originálny nápad objavuje už len veľmi zriedka. V prípade istej značkovej kávy sa ale reklamní mágovia skutočne vyhrali. Hoci citlivejším povahám sa možno bude zdať tak trochu nechutná.

V epickom spote sa objavuje unavená žena, ktorá si na povzbudenie ide pripraviť šálku čaju. Do hrnčeka dá vyluhovať sáčok, keď ho však po niekoľkých sekundách vytiahne, zistí, že je to tampón. Vtom sa zhrozí a pozrie medzi nohy. Áno, tipli ste si správne. Z vagíny jej trčí čajový sáčok, ktorý si pomýlila so ženskou hygienickou potrebou.

Kontroverzná reklama baví svet:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Na prvý pohľad to síce vyzerá tak, že je to reklama na čaj, v závere však vyjde najavo trefná pointa, keď sa objaví nápis "Čo tak dať si kávu? Výrobcovia tým zrejme chceli povedať, že pri káve by sa vám podobný trapas určite nestal. Či sa týmto spotom podarí zvýšiť predaj propagovaného produktu, nevedno, v každom prípade však minimálne určite pobaví.

Vtipná reklama na kávu

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu