Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

AIDS hrozí aj vám: Toto VIDEO vás má presvedčiť!

Žena si v reklame užíva bezpečný sex
Žena si v reklame užíva bezpečný sex (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Matrace sa natriasajú a postele vŕzgajú. Užívajú si mladí, starí, heterosexuáli, homosexuáli, ľudia bez rozdielu rasy. Takýto necudný obraz sa vám naskytne v najnovšej reklame propagujúcej bezpečný sex. Ak hlavným zámerom jej tvorcov bolo šokovať, tak sa im podarilo na jednotku.

Nie, toto nie je len ďalšia nemorálna inzercia na sexi spodnú bielizeň, parfum či online zoznamku. V skutočnosti ide o pokus medzinárodnej charity upozorniť na problematiku HIV/AIDS.

Provokatívna reklama bola prvýkrát odvysielaná minulý piatok v noci na britskom kanáli Channel 4. Hoci sa o HIV toho nahovorilo už dosť, Medzinárodná aliancia zaoberajúca sa týmto problémom si myslí, že v posledných rokoch sa na túto diskusiu trochu pozabudlo.

"Naše prieskumy hovoria, že ľudia sa o AIDS príliš nezaujímajú. "Dúfame, že náš spot bude pôsobiť výchovne, a to spôsobom, ktorý je radostný a vyjadruje, ako naša organizácia vníma bezpečný sex. Chceme spojiť ľudí v boji proti tejto zákernej chorobe," vyhlásil riaditeľ oddelenia styku s verejnosťou spomínanej aliancie Awo Ablo pre denník Independent.

Reklama plná sexu

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu