Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nočná mora susedov: Nezamestnaná žena (31) ich ničila hlasným sexom!

Gemma Walkerová
Gemma Walkerová (Zdroj: Daily Mail)

LONDÝN - Gemma Walkerová z britského Middlesbrough urobila svojim susedom zo života peklo. Z jej domu sa neustále ozýval krik, hudba, nadávky a najmä hlasné zvuky sexuálneho aktu. Všetko zašlo tak ďaleko, že sa rozhodli podať sťažnosť a nezamestnaná slobodná mamička vyfasovala pokutu.

Ian a Susan Nichollsovci trpeli kvôli susede, ktorá sa nevedela zmestiť do kože, stresom a bezsennými nocami. Mužovi sa zhoršili jeho zdravotného problémy, ktoré súvisia s rakovinou a nádorom na mozgu. Jeho manželka zase mala ťažkosti s chodením do práce, keďže trpela deficitom spánku.

Napriek tomu, že Walkerová už v septembri minulého roka, dostala upozornenie, aby sa krotila, v nasledujúcich troch mesiacoch porušila nariadenie hneď šesťkrát. Napriek hrozbe sankcií stále stvárala neprístojnosti a na dobré susedské vzťahy kašľala.

Napokon sa celý prípad ocitol na súde a v neprítomnosti Walkerovej, ktorá sa na pojednávanie neunúvala, vyniesol rozsudok. Dostala pokutu vo výške 300 libier (cca 345 eur), a to 50 libier za každý zo šiestich priestupkov. Ďalej musí zaplatiť 1000 libier na pokrytie súdnych výdavkov a 15 libier ako náhradu "obetiam".

"Bola to nočná mora, krik, nadávky, počúvanie jej sexu, všetky tieto veci. Nebolo to sranda," povedal pán Nicholls (56) po rozhodnutí súdu portálu dailymail.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu