Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šokujúca spoveď tínedžerky: Na Malorke ma brutálne znásilnili pred stovkami tancujúcich!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Mirror)

LONDÝN - Britka Lauren Welshová (19) sa pred dvomi rokmi vybrala prvýkrát na dovolenku bez rodičov, aby si užila leto, ale namiesto toho získala doživotnú traumu. V jednom z nočných klubov na Malorke ju hromadne znásilnili piati alebo šiesti muži, ale nikto jej výkriky nepočul kvôli hlasnej hudbe.

"Keď kamarátka rezervovala Magaluf, bola som dosť nervózna, pretože som vedela o jeho povesti. Po niekoľkých dňoch na pláži som sa však bavila a boli sme v klube niekoľko nocí pred znásilnením. Vždy tam bolo natrieskané," spomína si Lauren na to, ako sa vlastne všetko začalo.

V osudnú noc sa išla baviť spolu s kamarátmi tak ako vždy, ale v klube sa nejako rozdelili a ona ich hľadala pod pódiom, kde DJ vyzýval dievčatá zatancovať si polonahé. V tej chvíli ju schmatlo päť alebo šesť mužov a chcelo odviesť preč. Hoci sa urputne bránila, nebolo jej to nanič. Zhýralosť v podniku bola totiž na takej úrovni, že to nikoho nezaujímalo.

Napriek tomu, že kričala o pomoc a niektorí ľudia určite neboli takí opití, aby nevedeli rozlíšiť, čo sa deje, podarilo sa partii Lauren znásilniť. Až keď bolo po všetkom, zachránil ju istý fotograf, ktorý vraj nezasiahol preto, lebo si myslel, že si to užíva. "Išiel po moje šaty a povedal mi, že ho to mrzí, že to nezastavil skôr, ale mal dojem, že sa pri tom bavím," dodalo dievča, ktoré privolaní zamestnanci klubu vyviedli jednoducho von zadnými dverami bez toho, aby mu ponúkli odvoz alebo zavolali políciu.

Šokujúca spoveď tínedžerky: Na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Mirror)

O incidente povedala napokon dvom zástupcom cestovnej kancelárie, ktorí ju vzali na kliniku, aby jej dali tabletky proti otehotneniu, ale zdalo sa, že hlásenie na polícii bude zbytočné. Nedokázala totiž rozpoznať mužov, ktorí ju schmatli zo zozadu a držali na zemi. Okrem toho kamerový systém fungoval iba pred klubom, ale vo vnútri žiadne kamery neboli.

Lauren sa preto rozhodla odísť domov čo najskôr, ale znásilnenie najprv držala v tajnosti, pretože sa bála, že znepokojí rodinu. Napokon však psychický tlak nevydržala, zrútila sa a o všetkom najskôr porozprávala matke a potom aj otcovi. "Čakala som, že vybuchne, ale bol zdrvený. Sedel tam, upokojoval ma a plakal," uviedla tínedžerka z Prestonu, ktorá vyhľadala aj odbornú pomoc.

Po dvoch rokoch teraz žije v stabilnom vzťahu s priateľom Joshom Dawberom (19) a tento rok by mala začať študovať na univerzite.

Počet Britov sexuálne napadnutých a znásilnených v zahraničí vzrástol o 10 percent v minulom roku na 310 z 281 prípadov v roku 2011. Najhoršími destináciami boli podľa portálu mirror.co.uk Španielsko, Turecko a Grécko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu