Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Dojemné VIDEO: Posledný tanec otca s dcérou predtým, než umrie

Táto chvíľa dojala obidvoch k slzám Zobraziť galériu (2)
Táto chvíľa dojala obidvoch k slzám (Zdroj: YouTube)

AUBURN - Jedným z najdojímavejších momentov na svadbe je pre nevestu určite tradičný tanec so svojím otcom. Rachel Wolfová z Kalifornie síce ešte nie je ani zasnúbená, ale spomínaný tanec absolvovala už teraz. Jej otec je totiž smrteľne chorý a veľa času mu už nezostáva.

James Wolf (58) trpí rakovinou pankreasu, ktorú mu diagnostikovali v septembri 2011. Absolvoval chemoterapiu a podrobil sa aj operácii, no žiadna liečba nezabrala. Lekári mu dávajú prinajlepšom tri mesiace života.

Jeho dcéra sa síce ešte vydávať nechystá, no keďže nechce prísť o vzácny moment, predbehla čas a vystrojila si svadbu už teraz. Na nej si zatancovala s otcom, pre ktorého to znamenalo nesmierne veľa.

Dojemné VIDEO: Posledný tanec
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

"Bol som úplne zaskočený. Rachel to vymyslela naozaj krásne a takto si náš tanec bude pamätať navždy," povedal dojatý James televízii ABC News. "Znamenalo to pre neho viac, než by som si kedy pomyslela. Tá radosť v tvári, keď ma zbadal v svadobných šatách, bola neskutočná," dodala Rachel.

Keďže celá udalosť bola zaznamenaná na video, mladá žena si tanec môže neskôr pustiť na skutočnej svadbe a bude mať tak otca aj v deň D nablízku.

Tanec so smrteľne chorým otcom

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu